Hamile miyim?

Leylawhitehead-6

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
12
0
1
28
Geçen ay 11 ekimde adet olmuştum yine 11-12 kasımda adet olmam gerekiyodu, ama 8 kasımda erkek arkadaşımla ilişkiye girdik fakat içimden çıktık 2 dakika sonra falan dışarı da boşaldı, daha sonra 11 kasımda da yaptığımızda korunduk erkek arkadaşım boşaldıktan sonra penisini falan temizledi sildi ama ikinci ilişkimizden 20 dakika sonra falan tekrar içime girdi ama ben boşalmasını beklemeden kalktım. 25 ve 28inde test yaptım ikisinde de tek çizgi çıktı faka tbu sabah yaptığımızda ikinci çizgi çok silik çıktı hamile miyim? test miratechti

Yumurtlama dönemleri farklılık gösterebiliyor. Adetiniz 20gün gecikmiş. Bence kanda gebelik baktırın içiniz rahat etsin. Özel hastaneler laboratuvarlar tıp merkezleri gibi yerlerden aynı gün sonuç alırsınız.

Testi bi atsana geç döllenme mi oldu acaba yada test te yanıltmış olabilir adetine o kadar yakın yumurtlaman zor gibi stresten mi geçikti bilemedim

Bende çok şaşkınım ki içime gelmedi bile anlattığım gibi oldu sabah yaptığımda tekti akşam baktım silik bi çizgi var bu testlerde silik çıkıp sonradan adet gören var mı

Eklentiler

• 20171202_195732.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 84
Adetin düzenliyse bu kadar gecikmeye testin kıpkırmızı çıkması gerekti. Bir doktora görün bence. Büyük ihtimal hamile değilsin.

Bende çok şaşkınım ki içime gelmedi bile anlattığım gibi oldu sabah yaptığımda tekti akşam baktım silik bi çizgi var bu testlerde silik çıkıp sonradan adet gören var mı

Hamilesin bu teste göre... Ne diyeyim bu kadar tehlikeli sularda yüzüp sonra da çok şaşkınim diyorsun.

Kızlar sabah ilk idrarla iki tane test yaptım ikiside tek çizgi çıktı şimdi silik olan yanlış mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…