Hamile miyim

Yardım edin

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

hacerarsln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
49
6
1
28
Merhaba güzel ve deneyimli bayanlar yeni üyeyim hamile kalmaya çalışıyorum 5 aydır evliyim 3 aydır korunmuyorum adet öncesi ve sonrasını yumurtlama dönemlerimi takiben ilişkiye giriyorum ama bir türlü tutturamadık şuan adetimin son günü psikolojik olarak belki ama 3 gündür midem bulanıyor ve başım dönüyor birde karnımın 4 farklı yerinde şişlikler oluştu hafiften bu adetten öncede vardı alt karında ise hafif bi kabartı oluştu test yapmak istemiyorum moralim bozuluyor sizde bu durumu yaşayıp hamile kalan bayanlar varmı

Adetin son günü demişsin, gebe kalındığında adet görülmez. Psikoljiktir yada mide bulantının sebebi başka birşeydir.

Adetinin son günü ve hamilelik belirtisimi yasıyosun canım? Dogru mu anlamışım. Daha cok yenisin burda takılıp insanların belirtilerini okuyup ayına sende yasıyosun aynı seyleri burun kasıntısı gibi sacma sapan belirtiler vs :) o yuzden biraz sabırlı ol daha yolun basındasın

Ben 4 gün gecikmeli adet oldum ama adet bitiminden 3 gün sonra hafif kanama ve lekelenme geldi doktora gittim hamile olduğumu öğrendim ama malesef dış gebelik geçiriyormuşum ve iç kanama başlangıcıyla ameliyata alındım ve sağ tüpüm yok şuan

Ç
çok doğru diyorsun insan ümitleniyor okudukça

Merhaba kizlar banada yardim edin nolurrrrrr kafam allak bullak...

Adetim 5 gun gecti ayin 22 sinde yumurtladim acikcasi gecmi erkenmi bilmiyorum cunku ilk defa yaptim bu ay yumurtlama testi... Neyse 5 gun gecince gerci adet duzensizliğimde var ama suphelendim evde test yaptim silik cikti... Sonra hemen kan testine kostum hastaneye aksam 6 da cikti sonucum degerim 6 pozitif...

Doktorla telde konustuk 1 hafta sonra tekrardan istedi test ama kimyasalda olabilir normalde dedi simdi gelde yeme bi hafta kendi kendini... Kizlar basina bole bisi gelen varmi 1 hafta gecikmeye ragmen 6 deger cikan ve sonucu ne oldu yada olur offf cok dert ettim folik asit ic dedi doktor...

Bi arkadaşım da aynı olayı yaşadı hamileliğin çok çok yeniyse değeri düşük çıkmış olabilir silik çıkmasıda değere bağlı diye düşünüyorum inşallah beklediğin olur

Bi arkadaşım da aynı olayı yaşadı hamileliğin çok çok yeniyse değeri düşük çıkmış olabilir silik çıkmasıda değere bağlı diye düşünüyorum inşallah beklediğin olur
Galiba yine olmadi oglen den sonra kanamam basladi yarin beta yi yenilicem sanirim 0 lancakmi die bakilcak...

Merhaba olduğunuz adet nasıldı ? Yoğun muydu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…