• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim ??

selinbelgin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
4
0
1
27
MErhaba yaklasik bir haftadir bel agrilarim mide yanmasi ve karin agrilarim oluyor surekli yiyorum ve uyumak istiyorum surekli idrara cikiyorum 2 gun once test yaptim ama negatif cikti dun ise idrar icin tualete gittigimde ic camasirimda 1 2 damla kan gordum adet gunume daha 1 hafta var acaba hamile olabilir miyim ?? Lutfen cevap verin

İdrar testine güvenmiyorsanız, kan tahlili yaptırın. Ekstrem durumları bilemem ama adet tarihinden 1 hafta önce hamilelik belirtileri başlamaz. Hamile kalmak istiyorsanız, psikolojik olarak bunları yaşıyorsunuzdur.

Bende size soruyorum acaba belirtiler bunlar mi test yaptim 2 gun once ama negatif cikti adet gunume daha 7 8 gun var hamile olabilecegimi dusunuyorum ?
e ben de sana soruyorum. sana burdan saglikli cevap nasi ciksin. bence sn bizden daha yakinsin konuya. sen bilmicen de biz mi bilicez?

Belirtiler adet belirtiside olabilir bu kadar belirtileri kafaya takipta strese girmeyin. Hem bundan yola çıkarak size Evett hamilesiniz diyemeyizki! Adet gününüz geçince bi kan testi yaptirirsiniz en güzel yanıtı ozaman alirsiniz.
Allah gönlünüze göre versin.

Ya hamileliği çok istediğiniz ya da gebe kalmış olmaktan korktuğunuz için muhtemelen bu psikolojik etkileri yaşıyorsunuz. Daha adet tarihi bile geçmemişken belirtiler başlamaz

Kan gördüm 7-8 gün var diyorsunuz? Adet öncesi ufak ufak kan gelme durumları olamazmi? Anlayamadım şimdi ben

Adetimden bir iki hafta önce bende de aynısı olmuştu. Daha sonra adetime 2 gün kala kan tahlili yaptırmıştım pozitif çıkmıştı. Yerleşme kanaması olabiliyor ama bel ağrısı vs için daha çok erken. Onun sebebi başkadır

MErhaba yaklasik bir haftadir bel agrilarim mide yanmasi ve karin agrilarim oluyor surekli yiyorum ve uyumak istiyorum surekli idrara cikiyorum 2 gun once test yaptim ama negatif cikti dun ise idrar icin tualete gittigimde ic camasirimda 1 2 damla kan gordum adet gunume daha 1 hafta var acaba hamile olabilir miyim ?? Lutfen cevap verin
Canım adetine daha bir hafta varsa eczane testi güvenilir olmaz bence. Kan testinde bile çıkmayabilir şuan. Gelen kan ya yerleşme kanaması ya da erken adet geldi senin bu ay. Eğer kanama yarın ve sonraki günler de devam ederse adettir tek bugün gelirse yerleşme kanaması olabilir belki haftaya tekrar test yap derim

Psikolojikde olabilir bu belirtiler.Yine de kan tahlili erken gebelikleri teşhiş edebiliyor.Bir arkadaşım adetine 1 hafta kala tesadüfen öğrenmişti kan testinde gebeliğini.

Erken gebelik testleri var. 1-2 haftalıkta olsa hemen çıkıyor. Pahalı ama kesin sonuç.

10 gün önceden testte çıkmaz ki. Belirtiler için de erken. Adet belirtileri de bu şekilde oluyor. Adet gününü bekleyip kan testi yaptır kesin sonuç :)

Back