Gebeliğe Hazırlık hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar adetimden 18 gün geçti hala hasta olmadım idrar testi yaptım gebelik yok bu nasıl oluyor

arkadaşlar adetimden 18 gün geçti hala hasta olmadım idrar testi yaptım gebelik yok bu nasıl oluyor
adet ortasi kanama diye daha evvel dr mu demisti size bnce tekrar gtmelisiniz hamile olupta kese olusmamis vs olabilir iyi bir uzmana gozukun bnce

dış gebelik olabilir demişti onada baktı oda yok dedi.1 hafta 10 gün önce ilan gitmiştim. ayın 6sında tekrar gidecem doktora. neden böyle olduğunu çözemiyorum bi türlü

böyle bi durumda hamile olma ihtimalim var mı ?

En kesin sonuç kan testidir dış gebelik olsaydı oda kanda çıkıyor zaten. Sanırım bi on gün falan arayla kan testi yaptırdın dimi? Olsa kanda mutlaka çıkar. Yumurtlama olmamış gecikmiş olabilir pcos falan varmı? Gerçi herşey normalken bile bazı ay ovulasyon olmuyor stres vs tetikleyebiliyor

aynen her şey normal hiçbir sıkıntı yok 2 gün sonra kan testi yaptıracağım bakalım ne çıkacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…