Gebeliğe Hazırlık hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emine211

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
arkadaşlar merhaba mayıs 16 da regli oldum ve hazıranın 1 inde şehir dışına çıktım. yaklaşık 1 hafta byunca önce toz pembe daha sonra kahverengi bi akıntı oldu.7 haziranda hastaneye gittim kan verdim B-HCG değerim : <1,2 çıktı şüpheli pozitiflik test tekrar edilmeli yazıyordu. 15 haziranda hasta olmam gerekiyordu ama olmadım.2 kere test yaptım ayın 16 sında ve 18inde ikiside negatif çıktı.3 gün sonra tekrar kan testi yaptırcamhamile olma ihtimalim var mı

Pozitif çıktı diyorsun yani hamilesin bunun neyini anlamadın ki canım :))

Testin negatif canım
İhtimal görmüyorum ben.

test pozitif çıktı demedim ben iki kere idrar testi yaptım ikiside negatif çıktı ilk kan testimde de şüpheli pozitiflik test tekrar edilmeli yazıyordu zten idrar testinide kan testinden sonra yaptım.beni umutlandıran adetimin gecikmesii

1,2 şüpheli bile sayılmazki.
5in altı negatiftir. Şüpheli tekrar edilmeli diye ibareyi bu miktara nasıl demişler hayret.
Adetin gelene kadar umut var tabi.
Geç döllenme olabilir.
Allah gönlüne göre versin

Kızlar dün akşam bende idrar testi yaptım ama negatif çıktı fakat sabah baktığımda ikinci çizgi çıkmıştı geçerli değildir dimi boşuna umutlanmayayım

Bazı gebelik idrarda belli olmuyor ümidini yitirme gününde geçmiş bir kan ver inşallah hamilesindir

inşallahh yaaa .. yarın büyük gün kan testi yaptıracağım bakalım sonuç ne olacak buraya sonucu yazacağım :)

Yaptirdin mi kan testini merak ettim sonucunu insallah sonuc pozitiftir Rabbim tum isteyenlere nasip etsin

aynı 1.2 yazıyordu gebelik yok dedi içerde bi kanama var dedi oda adet ortası donemden kaynaklıymıs .bişey yoksa artık regl olayım o zman bu şekilde beklemek çok sıkıcı

aynı 1.2 yazıyordu gebelik yok dedi içerde bi kanama var dedi oda adet ortası donemden kaynaklıymıs .bişey yoksa artık regl olayım o zman bu şekilde beklemek çok sıkıcı
insaAllah gelcek ay hamis olursun canm :) Allah bizede nasip etsin

hava değişiminden dolayı olmuyorum galiba. onu kullanmaktanda çekiniyorum açıkcası normalde çok fazla olmuyrm çünkü onu kullanınca fazla olur diye korkuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…