kan testi için randevu almam gerekiyor muSürtünerek ilişki nedir alev mi alacaksınız?
İç çamaşırı ile hamile kalamazsın, kalırsan helal olsun o çocuğu azminden dolayı doğur. Ama çıplak şekilde vajinana temas olduysa kanda gebelik testi yaptır kesinlikle. Yaşın küçük galiba dikkatli ol. Alamayacağın sorumluluğa bulaşma.
kan testi için randevu almam gerekiyor mu
idrar testi negatif çıktı :/Özel hastaneye gideceksen direk git normal kan testinden farkı yok. Ancak aile hekimine ya da devlet hastanesine gidersen bu testi yaptırdığın ortaya çıkabilir (sonuç pozitif olursa özellikle) ve ailen öğrenir. Özelde yaptır erkek arkadaşını al götür için rahatlayacaksa.
idrar testi negatif çıktı :/
akıntım var ve 3 gündür ara ara kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum ilk defa böyle şeyler yaşadımİdrar testine %100 şekilde güvenme karnı burnunda ablamın testi negatif çıkmıştı. Git kan testini yaptır 9 gün gecikme normal değildir. Hamile değilsen de sebepleri bulunur gecikmenin.
akıntım var ve 3 gündür ara ara kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum ilk defa böyle şeyler yaşadım
devlet hastanesinde yaptırsam aileme haber gider miYarına da olmazsan git kan ver böyle stresle yaşamaktan bin kat iyidir kan vermek en azından doğru sonuca ulaşırsın. Keşke dikkat etseniz, korunsanız madem arzunuz tutkunuz var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?