• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİM :( ?

knksnbr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
6
0
1
30
Arkadaşla biliyorum bu sorulardan sıkıldınız ama mayısın 10u 25 i arası sınav haftamdı ve 21inde yanılmıyorsam sevgilimle sürtünme ile bir ilişki yaşadık iki gün üst üste birinde üstümüzde çamaşırlar vardı çamaşırına geldi sp.rmleri diğerindede çamaşırlarımız yoktu ama boşalma olmadı... Sorun şu ki 27sinde olmam gereken adet gecikti ve 9 gündür regl olmadım 2 gün önce test yaptım ama negatif çıktı. Tekrar test yapmamı önerir misiniz ya da stresten midir? Hamile miyim

Sürtünerek ilişki nedir alev mi alacaksınız? :KK53:

İç çamaşırı ile hamile kalamazsın, kalırsan helal olsun o çocuğu azminden dolayı doğur. Ama çıplak şekilde vajinana temas olduysa kanda gebelik testi yaptır kesinlikle. Yaşın küçük galiba dikkatli ol. Alamayacağın sorumluluğa bulaşma. :işsiz:

Sürtünerek ilişki nedir alev mi alacaksınız? :KK53:

İç çamaşırı ile hamile kalamazsın, kalırsan helal olsun o çocuğu azminden dolayı doğur. Ama çıplak şekilde vajinana temas olduysa kanda gebelik testi yaptır kesinlikle. Yaşın küçük galiba dikkatli ol. Alamayacağın sorumluluğa bulaşma. :işsiz:
kan testi için randevu almam gerekiyor mu

Tebrikler! Nurtopu gibi bir bebeğiniz oldu, Allah analı babalı büyütsün :))

Daha nasıl hamile kalınacağını bilmeden boyunuzdan büyük işlere kalkmayın.
Okulunuza, derslerinize odaklanın.

kan testi için randevu almam gerekiyor mu

Özel hastaneye gideceksen direk git normal kan testinden farkı yok. Ancak aile hekimine ya da devlet hastanesine gidersen bu testi yaptırdığın ortaya çıkabilir (sonuç pozitif olursa özellikle) ve ailen öğrenir. Özelde yaptır erkek arkadaşını al götür için rahatlayacaksa.

Tahminimce değilsindir, stresten.
Kan testi için devlette randevu gereklidir.

Özel hastaneye gideceksen direk git normal kan testinden farkı yok. Ancak aile hekimine ya da devlet hastanesine gidersen bu testi yaptırdığın ortaya çıkabilir (sonuç pozitif olursa özellikle) ve ailen öğrenir. Özelde yaptır erkek arkadaşını al götür için rahatlayacaksa.
idrar testi negatif çıktı :/

İdrar testine %100 şekilde güvenme karnı burnunda ablamın testi negatif çıkmıştı. Git kan testini yaptır 9 gün gecikme normal değildir. Hamile değilsen de sebepleri bulunur gecikmenin.
akıntım var ve 3 gündür ara ara kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum ilk defa böyle şeyler yaşadım

akıntım var ve 3 gündür ara ara kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum ilk defa böyle şeyler yaşadım

Yarına da olmazsan git kan ver böyle stresle yaşamaktan bin kat iyidir kan vermek en azından doğru sonuca ulaşırsın. Keşke dikkat etseniz, korunsanız madem arzunuz tutkunuz var..

Back