- Emoji Skoru
- 300
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi innocent33
-
Teşekkürler canımOlabilirsin neden olmasın ? Bir kaç gün daha bekle yine tekrar ettir testini...
4 gün gecmis, varsa kesin çıkar, korkunun bir faydasi yok, bence test yapmalısın, belirsizlikten iyidir sonuc ne olursa olsun.Çooook uzun süredir bekliyorum, son adetim 27 nisanda oldu şu an dört gün geçti hala olmadım kasıklarımda çok gerginlik hissi var belimde ayrı var test yapmaya korkuyorum, hamile olabilir miyim
Canım bir iki gun kala yapabilirsin ama kesin sonuc icin adetini beklemek en guzeliKizlar benim yumurtlama gunum 19 mayisdi degerlendirdik simdi bekliyorm 10 gun oldu sizce ne zaman test yapiym. Adetimi bekleym mi napm :)
cok sabirsizlaniyorm :) bekliyim o zamanCanım bir iki gun kala yapabilirsin ama kesin sonuc icin adetini beklemek en guzeli
Benim de 19 Mayıs'tı. Adetin ne zaman? Kendinde değişiklikler hissediyor musun? Ben hissetmiyorum da, adet belirtisi de, gebelik belirtisi de yok!Ben test yapmıcam ama adet gününe kadar. Yani 4 Haziran.Kizlar benim yumurtlama gunum 19 mayisdi degerlendirdik simdi bekliyorm 10 gun oldu sizce ne zaman test yapiym. Adetimi bekleym mi napm :)
benimkide 8 haziran :) hicbise hissetmiyorm , bende de belirti yok hemen gecsede yapsak ya cok merak ediyorm cok erken olunca cikmiyomus testte moralimiz bozulur sonra bende beklemeye karar werdim :)Benim de 19 Mayıs'tı. Adetin ne zaman? Kendinde değişiklikler hissediyor musun? Ben hissetmiyorum da, adet belirtisi de, gebelik belirtisi de yok!Ben test yapmıcam ama adet gününe kadar. Yani 4 Haziran.
Arkadaşım sende de peygamber sabrı varmış ben gecikmenin 14. Gününde 258. Testimi yapmıştım herhaldeÇooook uzun süredir bekliyorum, son adetim 27 nisanda oldu şu an dört gün geçti hala olmadım kasıklarımda çok gerginlik hissi var belimde ayrı var test yapmaya korkuyorum, hamile olabilir miyim
Canım doktorunu değiştir istersen?Kızlar bana da yardım edinben artık çatlıyorum ölecem artık 9 martta adet gördüm 24 martta ilişki yaşadım adet 10 gün gecikti gittim doktora kan testi idrar testi filan hepsini yaptırdım negatif çıktı. Bide doktor bana tarlusal verdi 3 günde ben adet gördüm ped doldu kahverengi akıntı var di ilk ama sonradan kırmızı da oldu ama ağrı hiç hissetmeidm olmuyormuş gibiydi 7 gün sürdü pet dolması mayısla geldik gene adet 6 gün gecikti ay kafayı yiycem dün tarlusal içtim gene napacahimi şaşırdım
O zaman gebelik yoktur canımUltrasyona başka hastane de girdim kan testini başka hastane de yaptırdım:) idrar testini kendim yaptım kafam çok karışık ay hadi o neyse kan testi 10 gün içinde doğru sonuç vermemi. Hadi o vermedi desem bu sefer de tarlusal adet yapmazdı diye düşünüyorum onu da geçtim bu zamana kadar cıkmazmı kokusu mide bulantısı dahi yok kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?