- 15 Mayıs 2017
- 6
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi happybaby35
-
en temizi yarın test yapın yerleşme kanamasıysa zaten pozitif çıkar bebek yerleşmiş demek buVe su an tamamen kanama bitti yani 1 gün sürdü bitti. Normalde adetim 4 gün çok kanamalı olurdu şimdi olmadı
canım hiç belli olmaz ki ben adet bitiminin 3.günü hamile kaldım ne yumurtlama hesapladım ne ayaklarımı havaya dikip bekledim o ay başka ilişki olmadı o yüzden eminim yaniMerhaba hamişler hamişler kalmak isteyenler.. Ben de hamiş kalmak istiyorum. Adetim 28 günde bir olur. Mayıs 3 ünde adetim başladı. Ayın üçüne göre hesapladıgımda yumurtlama günüm 17si yani bugün . Ben eşimle 15 i 16 ya bağlayan gecede beraber oldum. 3 defa boşalma gerçekleşti. Eşimde yurt dışına cıkmak zorunda kaldı. Tam günümde beraberlik yaşayamadık. Hamiş kalırmıyım.
2 aydır önce olmanızın gebelikle bi ilgisi yok ama gecikmenizin ilgisi olabilir 5 gün geçtiyse test yapabilirsiniz gayet yeterli bi süreBenimde bir sorum olucak benim adetim düzenli olur 2 aydır gününden 2 gün önce oldum bu ayda 5 gün geçti ilk defa ağrım oluyor beyaz su şeklinde akintılarim oluyor fakat daha adet olmadım acaba hamilemiyim
Canım sonuç ne merak ettim..?Ve su an tamamen kanama bitti yani 1 gün sürdü bitti. Normalde adetim 4 gün çok kanamalı olurdu şimdi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?