• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim

happybaby35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
6
0
1
30
Merhaba. 1 haftadır goguslerimde şişlik hassasiyet ve koyu yerlerde noktalar oluştu.Kasıklarımda sagdan soldan sancilar giriyor.Adetim 3 var. Ve dün kahverengi az leke geldi. Bugün ise normal adetimden farklı koyu bir şekilde kananmam var. Acaba hamileyim bilgi verir misiniz

benimde uc gun var ve bu sabah test yaptim cok silikte olsa bir cizgi cikti sizde yapin bisey kaybetmezsiniz

Ve su an tamamen kanama bitti yani 1 gün sürdü bitti. Normalde adetim 4 gün çok kanamalı olurdu şimdi olmadı

Merhaba hamişler hamişler kalmak isteyenler.. Ben de hamiş kalmak istiyorum. Adetim 28 günde bir olur. Mayıs 3 ünde adetim başladı. Ayın üçüne göre hesapladıgımda yumurtlama günüm 17si yani bugün . Ben eşimle 15 i 16 ya bağlayan gecede beraber oldum. 3 defa boşalma gerçekleşti. Eşimde yurt dışına cıkmak zorunda kaldı. Tam günümde beraberlik yaşayamadık. Hamiş kalırmıyım.

Merhaba hamişler hamişler kalmak isteyenler.. Ben de hamiş kalmak istiyorum. Adetim 28 günde bir olur. Mayıs 3 ünde adetim başladı. Ayın üçüne göre hesapladıgımda yumurtlama günüm 17si yani bugün . Ben eşimle 15 i 16 ya bağlayan gecede beraber oldum. 3 defa boşalma gerçekleşti. Eşimde yurt dışına cıkmak zorunda kaldı. Tam günümde beraberlik yaşayamadık. Hamiş kalırmıyım.
canım hiç belli olmaz ki ben adet bitiminin 3.günü hamile kaldım ne yumurtlama hesapladım ne ayaklarımı havaya dikip bekledim o ay başka ilişki olmadı o yüzden eminim yani

Benimde bir sorum olucak benim adetim düzenli olur 2 aydır gününden 2 gün önce oldum bu ayda 5 gün geçti ilk defa ağrım oluyor beyaz su şeklinde akintılarim oluyor fakat daha adet olmadım acaba hamilemiyim

Benimde bir sorum olucak benim adetim düzenli olur 2 aydır gününden 2 gün önce oldum bu ayda 5 gün geçti ilk defa ağrım oluyor beyaz su şeklinde akintılarim oluyor fakat daha adet olmadım acaba hamilemiyim
2 aydır önce olmanızın gebelikle bi ilgisi yok ama gecikmenizin ilgisi olabilir 5 gün geçtiyse test yapabilirsiniz gayet yeterli bi süre

Back