Cok merak ediyorum adet günümdeyim bugun ama olmadım hala yorumlarınızı bekliyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim yorumlarmsınız testimi
- Konu Sahibi Nisa0676
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
- 20 Ekim 2019
- 800
- 1.106
- 63
- 27
Eğer ilk 10 dakika içinde çıktıysa tebrikler o zaman hamilesinizCok merak ediyorum adet günümdeyim bugun ama olmadım hala yorumlarınızı bekliyorum
- 11 Aralık 2019
- 182
- 547
- 23
- 29
Evet hemen cıktı bardaktaSilik cizgn hemen mi cikti fotoyu acmadan belli oluyo var gibi hayırlı olsun
İnsallah vardır pazartesi kan vercem beklmedeyimmBenimde böyle çıkmıştı ama kan testi yaptırın siz yine de ne olur ne olmaz inşallah vardır
Calsıyor um Bi sıkıntı olurmu bide kanda hemen cıkarmıBenimde böyle çıktı. Var daha çok yeni kan ver
- 20 Nisan 2020
- 797
- 860
- 18
- 29
hayırlı olsun ozaman.Evet hemen cıktı bardakta
Cok tesekkür ederim insallah kandada cıkarTeste göre hamilesiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
- 20 Nisan 2020
- 797
- 860
- 18
- 29
Kuzu varsa zaten ilk kana sonra idrara geciyo kan ver bakalm inşallah testinde cikan poztif kanda da cikarCalsıyor um Bi sıkıntı olurmu bide kanda hemen cıkarmı
İnsallah cok heyecanlıyım kandada cıkarmıEvet bence hamilesin, tebrikler
- 20 Ekim 2019
- 800
- 1.106
- 63
- 27
O zaman tebrikler hamilesiniz kanla netleştirinEvet 1 dk bile surmedi cıktı
İnsallah kardesim cok heyecanlıyım duramıyorum yerimde pazar ginleri kan verbliyorummmuKuzu varsa zaten ilk kana sonra idrara geciyo kan ver bakalm inşallah testinde cikan poztif kanda da cikar
- 20 Nisan 2020
- 797
- 860
- 18
- 29
Yakinnda kadn dgm varsa acille bak bakalm aliyolar bazen 2 saate cıkıyo ama uzaksa kendini yorma hc sabret 1 gun agrin sancn bisey varsa soylersin pozitif cıktı testm gebelik şüphem var tedirgin oldum dersin bende merak ettm simdiİnsallah kardesim cok heyecanlıyım duramıyorum yerimde pazar ginleri kan verbliyorummmu
- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
Tabi kiİnsallah cok heyecanlıyım kandada cıkarmı