• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim yoksa

zeynep ugur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2019
14
5
36
29
Selamlar. 1 ay içinde reglimin 6.gunu regl devam ederken eşimle 1-2 dk birlikte olduk ben istemediğim için kalktım hemen boşalma filan olmadı. Regl bittikten 1 gün sonra prezervatif kullanıp boşalma da dışarı olacak şekilde birliktelik oldu. 10 gün önce de yine aynı şekilde birliktelik yaşadık boşalma dışarda hatta içim rahat etsin diye direkt prezervatife oldu ki delik mı değil mi kontrol edeyim istedim. Şimdi diğer reglimin olması gerekiyor programlar 10-11-12 Nisan arası diyor .Henüz olmadım. Böyle bi durumda hamilelik ihtimalim var mı sizce ? Test alsam kesin sonuç verir mi yoksa kan testi mi yapsam fikir verin lütfen

Ben hamile olabileceğinizi düşünmüyorum henüz adetiniz de gecikmemiş zaten. Eğer adetiniz gecikirse test yapabilirsiniz.

Ben hamile olabileceğinizi düşünmüyorum henüz adetiniz de gecikmemiş zaten. Eğer adetiniz gecikirse test yapabilirsiniz.
Reglim tam günü gününe olmaz bı ay 1-2 gün erken bı ay 2-3 gün geç. O yüzden kendime 4-5 günlük bı gecikme payı bırakmayı düşünüyorum. Stres de yaptım üstüne oruç da tutuyorum bunlar da etkiler sanırım 🤔

Reglim tam günü gününe olmaz bı ay 1-2 gün erken bı ay 2-3 gün geç. O yüzden kendime 4-5 günlük bı gecikme payı bırakmayı düşünüyorum. Stres de yaptım üstüne oruç da tutuyorum bunlar da etkiler sanırım 🤔
Regl oldun mu

Back