Hamile miyim? Yoksa stres mi?

queenmarlas

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
9
0
16
Eskişehir
Merhaba! Ben yaş olarak içinizde en küçük olan kişi olabilirim sanırım. Yirmi yaşındayım. Kafamda beni tedirgin eden sorular var. Beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Erkek arkadaşımla yaklaşık 2 aydır ilişkiye giriyoruz. Son 2 haftadır erkek arkadaşım geri çekme yöntemiyle ilişkiye girmek istiyor. Şu ana kadar hiçbir şekilde vajina içine ya da etrafına boşalma olmadı. Bu konuda eminiz. Son iki senedir adetlerim düzensiz fakat bunun sebebinin stres olduğunu düşünerek hiç doktora gitmedim. Çünkü iki senedir üniversite sınavına hazırlanıyordum ve yaz aylarında stres azalmasıyla beraber adetlerimde düzene girmeye başlıyordu. Fakat geçen ay 23 ekimde adet olmuştum bu ay 23 ya da 24’ünde olmam gerekiyordu.Hala olmadım. Önümüzdeki hafta final sınavım var. Yine stres yaptığımdan dolayı böyle bir gecikme olabilir mi bilmiyorum. Ve erkek arkadaşımla endişe içerisindeyiz. Gebelik testini daha önce hiç yaptırmadığım için eczaneden almaya da çekiniyorum.
Adet olmadan önceki hafif karın ağrılarım yaklaşık 1.5 haftadır var, göğüslerimde çok az büyüdü (bu her adet dönemimde oluyordu) fakat hala regl olmadım. Zevk suyu dediğimiz şey farkında olmadan geliyorsa erkek arkadaşım bunu fark etmemiş olabilir. Ve ben bu yüzden endişeliyim. Zevk suyunun hamile bırakma olasılığının çok düşük olduğunu biliyorum. Yine de adet zamanım geçtiği için endişeliyim. Psikolojik olarakta zor bir durumdayım. Lütfen bana yardımcı olur musunuz…

Canım bence stresten olabilir ama yinede emin olmak için ecz gebelik testi al 3-5 lira al sabah ilk idrarınla yap enazından için rahat etsin

3-4 gün stresli zamanlarımda oynayabiliyordu. geçen sene 1 ay olmadığım zamanlarda oldu. ama şu an o kadar stres yaptığım bir şey yok. 23ünde olmuştum. bu ay 24'ü gibi olmam gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…