valla anlattıkların hem regl baslangıcı gıbı hemde gebelık gıbı uc gunde cıkar test yap yarın brde kabızlık var mı?
Kabızlık bende hep olan bir problem dolayısıyla ona bağlayamıyorum
Kendiligindwn catladigini soylemissin doktora gitmissin kist degildir o zaman bekle bakalim relax ol varsa vardir insallah gonlunce olsun :)
ayyyy hadı test yap yarın benım bes gun gecmıstı kopkoyı cıktı hemencık cıktı sok olmustum6 haftalık olduk :)
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğinidarısı ben ve benim gibi isteyenlerin başına dua et hamişsin senin duan tutar
amınnn amınnn ben 4 yıl ugrastım 4 asılama tedavım var hepsı negatıf kendılıgınden oldu hıc beklemıyrdum :) hep duam sızlere ben yasadım bılıyrum ne kadar bebek ısteyen varsa hepsıne tez zamanda nasıp etsın Allah ım hep duamdasınuz
İnşallah
Klomen kullandın mı peki daha önce
Canım inşallah gebelik varsa bana özel mesajla söyler misin?
Gerçekten merak ettim inşallah gönlünce olur
4 asılama dıyrum kız kullandım tabı
Klomen iste bazen bazi yumurtalar cogaliyor bazilari ufak kaliyor gelismiyor sonra yeniden gelisiyor o yuzden gecikme sorunlari oluyor. Bende kullandigimda cok yunurtam oldu ama hepsi gelismedi 4 sag over da 4 sol over da oldu 3 4 tanesi gelisti gecikme yapti dogal olarak kiste dondu ufak kaldi sora eriyince adetim geldi. Ama buyuk ihtimal hamile de olabilirsin insallah gonlunce oljr
Anlatmana gerek yok bende istiyorum anliyorum seni canim :)insallah allah isteyen herkrse nasip eder. Aslinda git doktora gorun belli olur ya adet zamaninda gelmisİnşallah kist değildir bi bebişim olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?