• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim yoksa kist mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bybngl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
30
12
3
31
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 2 yıllık evliyim, evlendiğimizden beri hiç korunmadık.
Fakat ne yazık ki henüz 2 çizgiyi göremedim
Bu ay doktorum klomen tedavisi önerdi, günde 1 tane olmak üzere 5 gün kullandım.
4 tane yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatladığı için çatlatma iğnesine gerek görmedi doktor.
3 gün önce regl günümdü fakat olmadı 3 gündür de kasık ağrısı, bel ağrısı, hafif mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum bugün kasık ağrım çok şiddetli bıçak gibi saplanıyor sanki
Test yapmaya korkuyorum, varsa da zaten henüz 3 gün geçtiği için negatifi görmek istemiyorum sanırım.
Yada acaba kist ola bilir mi, kafam çok karıştı birde bugün kahverengi leke geldi regl olucakmışım gibi kramplar giriyor kasıklarıma bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Varsa yazar mısınız lütfen

valla anlattıkların hem regl baslangıcı gıbı hemde gebelık gıbı uc gunde cıkar test yap yarın brde kabızlık var mı?

Kendiligindwn catladigini soylemissin doktora gitmissin kist degildir o zaman bekle bakalim relax ol varsa vardir insallah gonlunce olsun :)

Kendiligindwn catladigini soylemissin doktora gitmissin kist degildir o zaman bekle bakalim relax ol varsa vardir insallah gonlunce olsun :)

Haklısın ama ilk defa böyle sancı çekiyorum regl dönemim normalde sancılı gecer ama böylesini hiç yaşamadım korkuyorum açıkçası

ayyyy hadı test yap yarın benım bes gun gecmıstı kopkoyı cıktı hemencık cıktı sok olmustum :KK70: 6 haftalık olduk :)

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini :emir_bebek:darısı ben ve benim gibi isteyenlerin başına dua et hamişsin senin duan tutar :anneadayı:

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini :emir_bebek:darısı ben ve benim gibi isteyenlerin başına dua et hamişsin senin duan tutar :anneadayı:

amınnn amınnn ben 4 yıl ugrastım 4 asılama tedavım var hepsı negatıf kendılıgınden oldu hıc beklemıyrdum :) hep duam sızlere ben yasadım bılıyrum ne kadar bebek ısteyen varsa hepsıne tez zamanda nasıp etsın Allah ım hep duamdasınuz

Bana gebelik belirtisi gibi geldi

amınnn amınnn ben 4 yıl ugrastım 4 asılama tedavım var hepsı negatıf kendılıgınden oldu hıc beklemıyrdum :) hep duam sızlere ben yasadım bılıyrum ne kadar bebek ısteyen varsa hepsıne tez zamanda nasıp etsın Allah ım hep duamdasınuz

Klomen kullandın mı peki daha önce

4 asılama dıyrum kız kullandım tabı

Kuzum klomen dengi ilaçlar da var o yüzden sordum :KK33: sende hiç regl gecikmesi oldu mu kullandığın sırada öyle çok şey yazıyor ki bu ilaç hakkında allak bullak oldum kimisi gecikme yapmaz hatta erken olur demiş kimisi 15 gün bile geciktiriyor demiş :KK64:

Klomen iste bazen bazi yumurtalar cogaliyor bazilari ufak kaliyor gelismiyor sonra yeniden gelisiyor o yuzden gecikme sorunlari oluyor. Bende kullandigimda cok yunurtam oldu ama hepsi gelismedi 4 sag over da 4 sol over da oldu 3 4 tanesi gelisti gecikme yapti dogal olarak kiste dondu ufak kaldi sora eriyince adetim geldi. Ama buyuk ihtimal hamile de olabilirsin insallah gonlunce oljr

Klomen iste bazen bazi yumurtalar cogaliyor bazilari ufak kaliyor gelismiyor sonra yeniden gelisiyor o yuzden gecikme sorunlari oluyor. Bende kullandigimda cok yunurtam oldu ama hepsi gelismedi 4 sag over da 4 sol over da oldu 3 4 tanesi gelisti gecikme yapti dogal olarak kiste dondu ufak kaldi sora eriyince adetim geldi. Ama buyuk ihtimal hamile de olabilirsin insallah gonlunce oljr

İnşallah kist değildir bi bebişim olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam :anne:

İnşallah kist değildir bi bebişim olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam :anne:
Anlatmana gerek yok bende istiyorum anliyorum seni canim :)insallah allah isteyen herkrse nasip eder. Aslinda git doktora gorun belli olur ya adet zamaninda gelmis

İyi aslanlar.ben ağustos ayında kullandım klomeni dediğin gibi tek sözdü (ailede çoğul gebelik olduğu için tek dozla başlamayı uygun gördü doktorum) adet günüm geldiğinde tüm adet belirtilerini yaşadım.hatta eşime de söyledim yine olmadı diye.hatta yaşadığım o bel ağrısını unutamam ve sonuç 4. Ayımıza girdik.mayis sonuna doğru bekliyoruz bebisimizi.allahım önce size sonrada isteyen herkese nasip eder inşallah.

Banada gebelik belirtisi gibi geldi canım hakkına hayırlısı olsun bi test yap istersen

Back