Hamile miyim yoksa kist mi lutfen yardimci olun???

Afrozist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
271
150
53
35
Kızlar direk konuya giriyorum nolur yardımcı olun. Ben Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim doktor 3 ay çocuk düşünmeyeceksin dedi neyse geçen ay denedik yumurtlamamin olup olmadığını tam anlamadım. En son haziran 27 de regl olmustum şimdi 23 ünde lekelenme oldu regl oluyorum sandım ama olamıyorum sanki adetim sokulmuyor çok ama çok az geliyor idrar testi yaptım negatif sizce kan testi yapmalımıyım kist mi var anlamadım. Adet söktürücü bitkiler içiyorum bian önce olayım diye olamadım sizce hamilelik varmdır?

Rengi ne? Bir de herhangi bir şey kullandınız mı bu ay

Adet olmadan 2-3 gün önceden kahverengi lekelenmeler oluyor normaldir bu

Adet olmadan 2-3 gün önceden kahverengi lekelenmeler oluyor normaldir bu

Evet ama benim lekelenmem olunca hemen başlardı gece olurum sandım hicbisey gelmedi bugünde öyle sadece damla damla yani sanki sokulmuyor gibiyim hayırlısı artik
Rengi ne? Bir de herhangi bir şey kullandınız mı bu ay

Rengi bordo kahverng gibi bisiy hayır hiçbir ilaç kullanmadım bu ay. Benim adetim düzenldir ve böyle sokulemedigim nadir olmuştur

Hamile kalmaya calisiyorsan adet sokturucu sey icmemelisn dusurebilir bebegi

Hamile kalmaya calisiyorsan adet sokturucu sey icmemelisn dusurebilir bebegi

Testte negatif çıkınca sokulemiyorum diye düşündüm bitkisel şeyler içtim ilaç kullanmadım. Bir iki gün daha olmazsam doktora gideceğim off umarım hamileymdr kist olmasından korkuyorum

Testte negatif çıkınca sokulemiyorum diye düşündüm bitkisel şeyler içtim ilaç kullanmadım. Bir iki gün daha olmazsam doktora gideceğim off umarım hamileymdr kist olmasından korkuyorum
Daha adet gunun gelmemis test yapmissin negatif adet gunu gecikmeni bekle adet sokturucu seyler icme derim simdi tabi negatif cikar acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…