Hamile miyim yoksa başka bir nedenden dolayı mı karnım büyüdü?

klleem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
3
0
1
Merhabalar. Yaklaşık 1 ay önce ilişkiye girmeden sadece precum denilen erkekten gelen sıvıyla korunmadan bir şey yaşadım. Bundan 12 gün sonra regl günümdü ve regl oldum. Fakat hamilelikte yerleşme kanaması diye bir şey varmış o mu değil mi bilmiyorum. 3 kez aralıklarla farklı markalardan eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı hepsi. Buraya kadar her şey normal hamilelikten şüphelenmemem lazım.

Fakat 4 gündür karnım bir anda şişti ve inmiyor. Normal bir şişlik değil karnımda büyüme var ve gergin. Gözle baktığımda anormal bir şekilde karnım büyüdü. Bunun dışında normalde uyuduğumdan daha fazla uyuyorum, akıntım arttı ve tuvalete çıkmakta zorlanıyorum. Ama en çok beni rahatsız eden karnımdaki geçmeyen büyüme. Diger reglime 2 hafta var. Onu bekliyorum ama karnımın giderek büyümesinden korkuyorum. Kan testi yaptırmayı düşündüm fakat kayıtlara geçiyormuş ve bazen aile hekimine bilgi gidiyormuş, gebeliği takip etmek için iletişim kuruyorlarmış. Burada sizlerden fikir almak için soruyorum. Biliyorum sorduğum soru hoş değil sadece bilgi almak istiyorum.

Şişkinliktir

Gazdır o gaz. Probiyotikli yoğurt tüketin.

Gebelikten dolayı 1 ayda karnın şişmez. Başka bir problem vardır.

Şüphelenmemek için korunun sürtünecekseniz de.

Kabizlik gibi. 3-4 aydan once gobek cikmadigi gibi oyle bir anda da belirmiyor. Yavas yavas oluyor.

Adet olunmuş, testler negatif, spermle bir araya gelme olmamış, kaç gün geçmiş artık. Muayene ol belki kist filan var büyüyo ama hamilelik yok

Hamile değilsin ama karnın şişmesi de normal değil başka bir sıkıntı var gibi doktora görün

Şişkinlik gaz falandır 1 ayda gözle görülecek şekilde gebelik oluşmaz.. Testler negatif diyorsunuz önceki adette olunmuş, evli değilsiniz sanırım ilişki oluyorsa korunun sonradan pişman olmayın.. En kısa zamanda da doktora gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…