• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ? Yardımcı olur musunuz ?

sadbutrisus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
7
2
1
20
Yazz 24+4 kullanıyorum beyaz haplardayken korunmasız bir ilişki yaşadım yaklaşık 5 6 gün oldu. Reglim başladı sandım ancak çok açık renkte azar azar devam ediyor ped bile doldurmuyor. kan testi verdim beta hcg 0.5ten küçük çıktı hamile olma ihtimalim var mı? Testin doğruluğu için erken mi ? Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden

Erken kan testi vermişsin 1 hafta sonra tekrar verebilirsin şüphen devam ederse

Doğum kontrol hapını her gün aynı saatte ve doz atlamadığın sürece hamile kalma olasılığın yok. Çünkü yumurtlamayı baskılar ilaç. Ama düzensiz alırsan bi o saatte bi bu saatte alıp doz atlarsan o düzeni bozarsın risk artar.

Doğum kontrol hapını her gün aynı saatte ve doz atlamadığın sürece hamile kalma olasılığın yok. Çünkü yumurtlamayı baskılar ilaç. Ama düzensiz alırsan bi o saatte bi bu saatte alıp doz atlarsan o düzeni bozarsın risk artar.
Her gün aynı saatte alıyorum dozları asla kaçırmadım bu 4. Kutum emin olamadım doktor test negatif çıkarsa sorun yok dedi ama erken geldi bana belli olması için

Her gün aynı saatte alıyorum dozları asla kaçırmadım bu 4. Kutum emin olamadım doktor test negatif çıkarsa sorun yok dedi ama erken geldi bana belli olması için

Doktor öyle dediyse güvenebilirsiniz. Zaten yeni kutuya da başlamış olmalısınız eğer adetinizin 1. Gününü geçtiyseniz. O ilaçla döllense bile hücre rahime tutunamaz.

Doktor öyle dediyse güvenebilirsiniz. Zaten yeni kutuya da başlamış olmalısınız eğer adetinizin 1. Gününü geçtiyseniz. O ilaçla döllense bile hücre rahime tutunamaz.
Evet yeni kutuya başladım ancak reglim leke gibi olduğundan endişelendiriyor beni içime su serptiniz teşekkür ederimm

Back