• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim yardımcı olun hamişler lütfen

lovelyday

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
17
1
1
21
Eşimle ilişkiye giriyorduk ve ben çocuk istiyordum o yüzden boşalınca elimle dolunu içime parmağımla sokuyodum tam içime bosalmadi. Ama göğüs ağrım reglime 12 gün kala başladı ve reglime üç gün kala iki gün üst üste midem bulandı kustum ve ayrıca her şeye alınıp ağlıyorum. Neyse dün regl oldum sandım kahverengi akıntım oldu. Damla değil ama aşırı az bir akıntı sabaha kadar gelen. Sonra eşimle ilişkiye girdik ve baya kan çıktı. Ama sonra ilişkiden sonra peşimi değiştim ve kan pembe ve aşırı az acaba yerleşme kanaması mi diye düşünüyorum ama ilişkiye girince kan çıktı baya ama ikinci kere girdik sonra onda da kan yok kadar azdı anlamadım hiç

Eşimle ilişkiye giriyorduk ve ben çocuk istiyordum o yüzden boşalınca elimle dolunu içime parmağımla sokuyodum tam içime bosalmadi. Ama göğüs ağrım reglime 12 gün kala başladı ve reglime üç gün kala iki gün üst üste midem bulandı kustum ve ayrıca her şeye alınıp ağlıyorum. Neyse dün regl oldum sandım kahverengi akıntım oldu. Damla değil ama aşırı az bir akıntı sabaha kadar gelen. Sonra eşimle ilişkiye girdik ve baya kan çıktı. Ama sonra ilişkiden sonra peşimi değiştim ve kan pembe ve aşırı az acaba yerleşme kanaması mi diye düşünüyorum ama ilişkiye girince kan çıktı baya ama ikinci kere girdik sonra onda da kan yok kadar azdı anlamadım hiç
İçeriye boşalma olmasıysa meniyi elinle içeri vermeye çalışman falan çok düşük ihtimal hamile kalınır yani binde bir falan belki de hiç. Hamile kalmak anlattığın işlemle olacak kadar kolay değil ve parmakla vajinana meni nasıl sokuyosun onu da anlamış değilim zaten çocuk istiyosn açıkça konuş eşinle bu yöntemle ve kan da gelmesiyle hamile kalmış olman çok zor belirtilerin çocuk istediğin için psikolojik. Umarım eşinle çocuk konusunda anlaşıp konuşup normal ilişkiyle hamile kalırsın

Canım bence test yap

Valla ben anlamadım. Kahverengi akıntıniz geldiyse regl sanıyorsanız bir daha nasıl ilişkiye giriyorsunuz onu anlamadim

Back