Her şey olabilir canım test yapsana biMerhaba herkese ,
Adetimden yaklaşık 1 hafta önce hafif silik pembemsi belli belirsiz bir kanama geldi benden, normalde adetim düzenlidir günü gününe olurum ama şuan 2 gün gecikti adet gibi ağrılarım var aslında olucam gibi ama olmadım daha o kanama yerleşme kanaması olabilir mi, beni aydınlatın
Biraz önce işten çıkıp erken gebelik testi aldım ama sanırım yapmaya korkuyorum nedense psikolojik olarak negatif olursa üzüleceğimHer şey olabilir canım test yapsana bi
Hiç korkma yap testi içini rahatlatırsınBiraz önce işten çıkıp erken gebelik testi aldım ama sanırım yapmaya korkuyorum nedense psikolojik olarak negatif olursa üzüleceğim
Güzel dileklerin için teşekkür ederim , aslında planlıda değildi yani kanama gelince şüphelendim ama böylelikle çocuk istediğimi farkettim akşam evde test yapıp sonucu atacağımHiç korkma yap testi içini rahatlatırsınbu ay olmazsa bile mutlaka olacak inan buna
Hadi bakalım bekliyorum haberiniGüzel dileklerin için teşekkür ederim , aslında planlıda değildi yani kanama gelince şüphelendim ama böylelikle çocuk istediğimi farkettim akşam evde test yapıp sonucu atacağım
Gecikmen varsa normal kaset test alıp yapBiraz önce işten çıkıp erken gebelik testi aldım ama sanırım yapmaya korkuyorum nedense psikolojik olarak negatif olursa üzüleceğim
Gecikmen varsa normal kaset test alıp yap
Yaptım bu sabah ama malesef negatifTesti yaptınız mı?
Bence test yapmalısın. En net cevabı test verirMerhaba herkese ,
Adetimden yaklaşık 1 hafta önce hafif silik pembemsi belli belirsiz bir kanama geldi benden, normalde adetim düzenlidir günü gününe olurum ama şuan 2 gün gecikti adet gibi ağrılarım var aslında olucam gibi ama olmadım daha o kanama yerleşme kanaması olabilir mi, beni aydınlatın
Merhaba kızlar 14 Nisan da adet oldum 7 Mayıs’ta kan verdim 2.48 çıktı adetim Salı günü gösteriyor uygulamada belirtileri de bir haftadır kasık ağrım göğüste damarlanma bol sivilcelenme bugün bel ağrısı ve perşembe günü başlayan nezle gibi bir halsizlik sizce değerim yükselmiş midir Salı günü tekrar kan vereceğim yükselme ihtimali var mıBence test yapmalısın. En net cevabı test verir
Bende senin gibi olmuştum kuzum çok ağır grip geçiriyordum regl 1 hafta kala ilaç almak için kan tahlili yaptırdım 4.2 çıkmıştı şüphelendim iki gün sonra artmıştı değerim bence sende takip etMerhaba kızlar 14 Nisan da adet oldum 7 Mayıs’ta kan verdim 2.48 çıktı adetim Salı günü gösteriyor uygulamada belirtileri de bir haftadır kasık ağrım göğüste damarlanma bol sivilcelenme bugün bel ağrısı ve perşembe günü başlayan nezle gibi bir halsizlik sizce değerim yükselmiş midir Salı günü tekrar kan vereceğim yükselme ihtimali var mı
Bende dün hastaneye gittim boğaz enfeksiyonu dedi doktor gebelik şüphem var dedim ve parol serum taktılar sizin değeriniz kaç olmuştu benimkine göre yüksek baya değeriniz 2.48 yükselebilecek bir değer mi sizce Salı günü tekrar kan vereceğim korkuyorum da inşallah benimledirBende senin gibi olmuştum kuzum çok ağır grip geçiriyordum regl 1 hafta kala ilaç almak için kan tahlili yaptırdım 4.2 çıkmıştı şüphelendim iki gün sonra artmıştı değerim bence sende takip et
yükselir inşallah kuzum dua et 4.2 ben on bine kadar bekledim salı günü Dr randevum var inşallah keseyi ve kalp atışını duyarız. avakado tüket günde bir defa hücre bölünmesinde çok büyük faydası var ben 4.2 görünce günde bir tane tüketmeye başladım gebelik düşünüyorum diye yarısını yiyordum değeri görünce bire çıkardım çok büyük faydası var ve folik asit bu da çok önemliBende dün hastaneye gittim boğaz enfeksiyonu dedi doktor gebelik şüphem var dedim ve parol serum taktılar sizin değeriniz kaç olmuştu benimkine göre yüksek baya değeriniz 2.48 yükselebilecek bir değer mi sizce Salı günü tekrar kan vereceğim korkuyorum da inşallah benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?