• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim yardim?

desislawa2248

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
161
36
43
36
Selam kızlar. Hamile olabilir miyim bilmiyorum. Ayın 10unda iliskiye girdik. Yumurtlama donemlerime denk geliyor.1 saat sonra falan ertesi gün hapı ella içtim. Ama hapı içerken eşimle ikimize öyle bir hüzün çöktü ki anlatamam. Sanki kürtaj yaptiriyormusuz gibi hissettik.3 aydır evliyiz. Maddi açıdan biraz daha rahtlayip toparlanmadan cocuk düşünmüyoruz. Ama aslinda istiyoruz, daha dogrusu olsa seviniriz ama mantikli davranmaya calisiyoruzz. 4-7 gün sonra hastalanmam lazim ama bekleyemiyorum.adet oncesi goguslerim 3 -4 gun once biraz siser.ama 3 gunden beri falan goguslerim dolgunlasti yani daha cok erken. Ayrica biraz duygu degisimleri yasiyorum. Bazen tuvalete cok sık cikiyorum.aksam erkenden uyku basıyor. Yaklasik 3-4 gundur karnimda adet agrisi gibi sizlama oluyor arada.ama bende adet oncesi hic agri olmaz. Kasiklarim bikac kez kasilir gibi oldu.karin bolgem cok sis sanki surekli gazim var.dun aksam agzima kıl geldi birden ogurmeye basladim midem kalktı ama hemen gecti falan filan...ertesi gun haplarinin cok yan etkisi oldugunu biliyorum.merak ettigim sey bunlar hapin yan etkileri midir yoksa psikolojik midir ya da hamile miyimdir.cunku icimde oyle bir his var.belki de psikolojiktir bilmiyorum.ertesi gun hapi kullandigi halde hem de yarim saat icinde bile icse hamile kalan birsuru kisi yazmis foruma...dun normal idrar testi yaptim.biliyorum cok erken cizgi cikmadi ama 1 saat sonra falan testte boyle benek gibi daginik bi pembelij oldu belki de test bozulmustur 1 saat gecince.ya kafam cok kwrisik kafayi yicem dusunmekten.erken gebelik testlerinden mi yapsam acaba yarin :( fikirlerinizi bekliyorum kizlar yardim edinnnn deliricem dusunmekten meraktan

Selam kızlar. Hamile olabilir miyim bilmiyorum. Ayın 10unda iliskiye girdik. Yumurtlama donemlerime denk geliyor.1 saat sonra falan ertesi gün hapı ella içtim. Ama hapı içerken eşimle ikimize öyle bir hüzün çöktü ki anlatamam. Sanki kürtaj yaptiriyormusuz gibi hissettik.3 aydır evliyiz. Maddi açıdan biraz daha rahtlayip toparlanmadan cocuk düşünmüyoruz. Ama aslinda istiyoruz, daha dogrusu olsa seviniriz ama mantikli davranmaya calisiyoruzz. 4-7 gün sonra hastalanmam lazim ama bekleyemiyorum.adet oncesi goguslerim 3 -4 gun once biraz siser.ama 3 gunden beri falan goguslerim dolgunlasti yani daha cok erken. Ayrica biraz duygu degisimleri yasiyorum. Bazen tuvalete cok sık cikiyorum.aksam erkenden uyku basıyor. Yaklasik 3-4 gundur karnimda adet agrisi gibi sizlama oluyor arada.ama bende adet oncesi hic agri olmaz. Kasiklarim bikac kez kasilir gibi oldu.karin bolgem cok sis sanki surekli gazim var.dun aksam agzima kıl geldi birden ogurmeye basladim midem kalktı ama hemen gecti falan filan...ertesi gun haplarinin cok yan etkisi oldugunu biliyorum.merak ettigim sey bunlar hapin yan etkileri midir yoksa psikolojik midir ya da hamile miyimdir.cunku icimde oyle bir his var.belki de psikolojiktir bilmiyorum.ertesi gun hapi kullandigi halde hem de yarim saat icinde bile icse hamile kalan birsuru kisi yazmis foruma...dun normal idrar testi yaptim.biliyorum cok erken cizgi cikmadi ama 1 saat sonra falan testte boyle benek gibi daginik bi pembelij oldu belki de test bozulmustur 1 saat gecince.ya kafam cok kwrisik kafayi yicem dusunmekten.erken gebelik testlerinden mi yapsam acaba yarin :KK43: fikirlerinizi bekliyorum kizlar yardim edinnnn deliricem dusunmekten meraktan

Muhtemelen belirtiler psikolojik ama sabırsızlanıyorsanız reglinize 3-4 gün kala kan testi yaptırmanızı öneririm. Erken gebelik testleri ve idrar testleri erken dönem gebeliklerini yakalayamıyor maalesef...
Eğer reglime üç dört gün kalaya kadar beklersem reglimi de beklerim diyebilirsiniz fakat genelde gebelik şüphesi olunca stresten heyecandan regl daha da gecikiyor. Bu yuzden cok stres yapacaksanız kesin sonuc için kan tahlilini öneririm.
Gebeliğiniz varsa da yoksa da hakkınızda hayırlısı olsun. Her halükarda evlat sahibi olmak çok güzel:)

Bence hamile degilsnizdir çünkü belirtiler icin erken gibi geldi. Ama bizde yani bebek icin ugrasan bayanlarda psikolojik belirtiler cok oluyor. Belki sizde habi icerken duygulandik falan demişsiniz ya o aklınızın köşesinden kalmıştı r.

Aslinda icten ice evet hamile olabilirsin demenizi beklemedim desem yalan olur :) kendimi de kandirmk istemiyorum sartlandirip.kan testi yaptirirsam cok fena gaza gelip hayal kirikligi yasarim diye korkuyorum

Muhtemelen belirtiler psikolojik ama sabırsızlanıyorsanız reglinize 3-4 gün kala kan testi yaptırmanızı öneririm. Erken gebelik testleri ve idrar testleri erken dönem gebeliklerini yakalayamıyor maalesef...
Eğer reglime üç dört gün kalaya kadar beklersem reglimi de beklerim diyebilirsiniz fakat genelde gebelik şüphesi olunca stresten heyecandan regl daha da gecikiyor. Bu yuzden cok stres yapacaksanız kesin sonuc için kan tahlilini öneririm.
Gebeliğiniz varsa da yoksa da hakkınızda hayırlısı olsun. Her halükarda evlat sahibi olmak çok güzel:)
tesekkur ederim hayirlisi neyse o olsun.yarin sabah erken gebelik testi yapsam cikmaz mi acaba.

tesekkur ederim hayirlisi neyse o olsun.yarin sabah erken gebelik testi yapsam cikmaz mi acaba.
Ben oğluma hamileyken, beklenen adet tarihime iki gün kala, en iyi erken gebelik testlerinden birini yapmıştım, negatif çıkmıştı. Oysa hamileymişim, ikna olmayıp ertesi günü kan testi yaptırmıştım çıkmıştı. O yuzden bu tur testlere cok guvenemıyorum. Pozıtıf cıkarsa tamam danü, negatıf cıkarsa içiniz bır turlu rahat etmeyecek yıne de....

Ben oğluma hamileyken, beklenen adet tarihime iki gün kala, en iyi erken gebelik testlerinden birini yapmıştım, negatif çıkmıştı. Oysa hamileymişim, ikna olmayıp ertesi günü kan testi yaptırmıştım çıkmıştı. O yuzden bu tur testlere cok guvenemıyorum. Pozıtıf cıkarsa tamam danü, negatıf cıkarsa içiniz bır turlu rahat etmeyecek yıne de....
evet haklisin galiba.idrar testiyle bugun cikmadi yarin yapayim diye diye insan kendini yer.kac tane idrar testi yaptim daha simdiden.en iyisi kan testi galiba.bir de bisey sorqbilir miyim ilk ayinizda sanki adet olcakmis gibi sancilariniz oluyor muydu

evet haklisin galiba.idrar testiyle bugun cikmadi yarin yapayim diye diye insan kendini yer.kac tane idrar testi yaptim daha simdiden.en iyisi kan testi galiba.bir de bisey sorqbilir miyim ilk ayinizda sanki adet olcakmis gibi sancilariniz oluyor muydu
Benim çok fazla ağrım oldu
İlk üç ay adet olacakmıştan da fazlaydı

Back