- 20 Ağustos 2014
- 161
- 36
- 43
- 36
- Konu Sahibi desislawa2248
Selam kızlar. Hamile olabilir miyim bilmiyorum. Ayın 10unda iliskiye girdik. Yumurtlama donemlerime denk geliyor.1 saat sonra falan ertesi gün hapı ella içtim. Ama hapı içerken eşimle ikimize öyle bir hüzün çöktü ki anlatamam. Sanki kürtaj yaptiriyormusuz gibi hissettik.3 aydır evliyiz. Maddi açıdan biraz daha rahtlayip toparlanmadan cocuk düşünmüyoruz. Ama aslinda istiyoruz, daha dogrusu olsa seviniriz ama mantikli davranmaya calisiyoruzz. 4-7 gün sonra hastalanmam lazim ama bekleyemiyorum.adet oncesi goguslerim 3 -4 gun once biraz siser.ama 3 gunden beri falan goguslerim dolgunlasti yani daha cok erken. Ayrica biraz duygu degisimleri yasiyorum. Bazen tuvalete cok sık cikiyorum.aksam erkenden uyku basıyor. Yaklasik 3-4 gundur karnimda adet agrisi gibi sizlama oluyor arada.ama bende adet oncesi hic agri olmaz. Kasiklarim bikac kez kasilir gibi oldu.karin bolgem cok sis sanki surekli gazim var.dun aksam agzima kıl geldi birden ogurmeye basladim midem kalktı ama hemen gecti falan filan...ertesi gun haplarinin cok yan etkisi oldugunu biliyorum.merak ettigim sey bunlar hapin yan etkileri midir yoksa psikolojik midir ya da hamile miyimdir.cunku icimde oyle bir his var.belki de psikolojiktir bilmiyorum.ertesi gun hapi kullandigi halde hem de yarim saat icinde bile icse hamile kalan birsuru kisi yazmis foruma...dun normal idrar testi yaptim.biliyorum cok erken cizgi cikmadi ama 1 saat sonra falan testte boyle benek gibi daginik bi pembelij oldu belki de test bozulmustur 1 saat gecince.ya kafam cok kwrisik kafayi yicem dusunmekten.erken gebelik testlerinden mi yapsam acaba yarin fikirlerinizi bekliyorum kizlar yardim edinnnn deliricem dusunmekten meraktan