hamile miyim yardım!!!

blue_red

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
7
0
36
Malatya
slm ben 22.02.2011 de adet oldum 27.02.2011 de adetim bitti fakat bugun 26.03.2011 ve ben hala adet olmadım ilk defa böle geçikme oldu. bi de ben 19.03.2011 de sevgilimle seviştim içine sokmadı ve içine akıtmadı ama hala adet olmamam beni korkutuyo mide bulantısı da yok sizce hamile miyim??

3 4 gunluk gecıkmeyle hamıleyım dıye dusunmen yanlıs burda evli olup duzenlı ilişki yasayıp hamıle olamayanlar var siz hiçbirşey yapmamısınız %0 ıhtımal hamıle olman oyle kolay degıl hamıle olmak benım adetlerım her ay duzenlı olurken 21 yasından sonra 2 ayda bır hapla adet oluyorum zamanla dengeler degısebılıyor. herşeyi zamanında yaparsan boyle endişelere kapılmazsın!!

çok zor bir ihtimal hamile kalman. yani içine girmediğini söylüyorsun,burda aylarca hatta yıllarca uğraşan kadınlar var. bende şahsen uğraşanlardanım.
korkmana gerek yok. stres yaptığından dolayı gecikmişsindir.sakin ol gelir.

yumurtlama dönemini hesaplayarak konuşacak olursak hayır değilsin çünkü eğer adetlerin düzenliyse senin hamile kalabileceğin aralık 8-9-10 mart civarıymış.

ayy gerçekten öylemi diyorsunuz yüregime su serptiniz peki daha ne kadar bekleyeyim doktor a gitmek için

senin için rahatlamayacak sanırım. madem öyle yarın sabah git bir kan testi yaptır canım. ama hamile olman pek ihtimal dahilinde değil. korkmana gerek yok. tam bir ilişki yaşayanlar bile dışarı boşalma yoluyla korunabiliyorlar ki sen ilişki bile yaşamamışsın. ama içim rahat olsun doktor söylesin dersende kan testi ile kesin sonucu alırsın.

bende bu konuyu acacaktim, ayni sende ki gibi oldu. Ilisikiye girmedik ama sürtme oldu, inteernette baktim hamile kalinabilir yaziyo spermler girmis olabilirmis. Korkuyorum dogum kontrol hapi kullaniyodum ama hormonlarim icin kullaniyodum ve 1,5 ay önce biraktim adet oldum biraktikdan sonra. midem bulantisi oldu bas dönmesi oldu doktora gittim tansiyonum düsükmüs önemsemedim. ve dün sabah kötü bir sanci ile uyandim kasiklarim cok sancidi buda hamilelk belirtisiymis. kafayi yicem insablar aylarca senelerce ugrasiyo ben böyle hamile kalamam demi?

aksam doktora gitcem.. acaaba hapi biraktim diye agrim olmus olabilirmi adetim de en gec hafta sonu gelmeli aslinda..

yardim edin

Canim sen icine gidip gitmediginden emin degil misin ? Evet srtmeyle hamile kaliniyormus ama icine gitmediyse neyle hamile kalicaksin ? Kskulanman icin ortada kesin bisey olmasi lazim degil mi ? Dun sabah kotu bir sanciyla uynmis olman hamile oldugun icin olmaz sadece.. eger spermler icine girmediyse korkma hamile degilsin sadece kendi kendine kuskulanip buyutmussun kafanda.. ama gittiyse endiselenmen normal tabiki.. adetini bekle stres yapma bence fazla cunki streste adeti geciktiriyor..

emiinim aslinda ama erkek fark etmeden "zevk suyu" geliomus ve ondada sperm olabilirmis. psikolojim bozuldu resmen eminim olamaz aslinda ama belirtiler var ondan bu korkum doktora gitcem aksama. Dogumkotntrol hapini biraktigim icin olabilirmi o sanci? tsk ederim cvp icinn :93:

geçen ay şubat ayı 28 çekiyor arkadaşlar dolayısıyla regliniz aynı tarihe gelmiyor bende gecikme oldu diye korkmuştum eşim geçen ay 28 gündü deyince rahatladım

bende dün doktora gittim idrar tahliili yapti negativ cikti, ama iyi bir ders oldu baanda sevgilime de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…