- 20 Ağustos 2022
- 17
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi limonlucay61
-
Peki kaç haftalık ve kese ne zaman gözükürHamilesiniz hayırlısı olsun
Amin inşallah teşekkür ederim, peki ne zaman kese gözükürBaya güzel hamilesin tebrikler rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Son adet tarihinizden hesaplaya bilirsinizPeki kaç haftalık ve kese ne zaman gözükür
Son adet tarihiniz nedirSon adet tarihinizden hesaplaya bilirsiniz
Teşekkür ederim5 haftada kese gözükür beta nız 1500-3000 lerde iken. Tebrikler
İnşallah, teşekkür ederimSon adet tarihine göre haftani hesaplayabilirsin.
2 gün sonra tekrar kan verip yükselişi takip et kese 3000lere gelince görünür. sağlıkla kucağına almak nasip olsun
12 TemmuzSon adet tarihiniz nedir
Eğer adetiniz duzenliyse hesaplamaya göre5+4 günlük gösteriyor12 Temmuz
Düzenli, internette 5 haftada kese gözüküyor yazıyor kafamı o karıştırdıEğer adetiniz duzenliyse hesaplamaya göre5+4 günlük gösteriyor
Belki geç döllenme olmuştur cnmDüzenli, internette 5 haftada kese gözüküyor yazıyor kafamı o karıştırdı
Sonuca göre doktor kaç haftalık olduğunu bilir heralde yaBelki geç döllenme olmuştur cnm
Hakkınızda hayırlısı olsun ama umutsuz olmayın aklınızı da böyle kötü düşüncelerle yormayın Allah in izniyle bir sıkıntı yok umut ediyorm çünkü daha yeni cnmSonuca göre doktor kaç haftalık olduğunu bilir heralde yailk ve istenilen gebelikti ondan bu heyecanım
Ben 25 günde 1 adet gören biriyim ama hala adet görmedim adetim 3 kala kan verdim negatif cıktı adetim 5 gün gecti adet yok gebelik olabilir mi acaba hiç böle gecikmediTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?