bak konuyu açarkenki yazdığın yazıya... adetimin ortalarında erkek arkadaşımla... hamile kalman o kadar kolay değil.... hatta hamile kalmak o kadr kolay değil!!! ama sana tavsiyem bu tarz durumlara giripde kendini zor durumda bırakma! hamile kalsan olan o çocuğa olacak... sana abla tavsiyesi sonradan pişman olacağın işleri baştan yapma... ileride evleneceğin insanı düşün o insan bu insansa evlendiğinde de çok sıkıntın olur en basit kavgada yüzsüne vurur kim olursa olsun böyle yapar canım. bu tarz durumları ben doğru bulmuyorum gez dolaş sinemaya git ama kendini kullandırma sonunda olan sana oluyor bak o değil sen tedirginsin... karnındaki kıpırtı gaz da olabilir ama sen en kısa zamanda yine ultrasona gir ne olur ne olmaz... anlat durumunu dr.[/QUOTE
Çok teşekkür ederim . anlık bişeydi çok pişmanım bir hada tövbe zaten çok kötü bi durumdayım çevremdeki kimseyle paylaşabileceğim bişey değil düşünmekten kafayı yemek üzereyim. karmındaki şişllik,kıpırtılar, mide ekşimesi, kasık ve bel ağrıları... yaklaşık 6 aydır adet oluyorum ve 2 defa hcg testi yaptırmama rağmen böyle bi ihtimal olması beni deli ediyor.