Hamile miyim ? Teste bakar mısınız ?

gzmm1

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
67
7
16
24
Kızlar öncelikle merhaba detaylı anlatacağım ve alta testin görselini bırakacağım. 27 eylülde polip ameliyatı oldum sebebi ise fazla ara kanama ve bebek engeli için. Ekimde normal oldu kasımda da 27 sinde başlayıp aralığın 6 snda bitti gün olarak düzenli oldu ama 10 günlük bir kanamam oldu bunun ilk günleri pembe akıntı, birkaç gün kesildi daha sonra kan rengine dönerek bitti doktorumla konuştum ameliyattan sonraki birkaç ay normal olabileceğini söyledi ve aralığın 17-23 nde tekrar adet oldum bu sefer olması geretiği gibi oldu. Adetim bittikten bügüne denk günaşırı ilişkimiz oldu. 3-4 gündür adet olacakmışcası kasıklarımda ağrı karnımda şişme var baş dönmesi de oluyor ama arada tansiyonum düştüğü için bunu çok saymıyorum biraz önce test yaptım ilk 5. Dakikasında silik de olsa 2. çizgiyi gördüm size görselini bırakacağım bu arada testin markası art-med markanın yalancı pozitif çıkardığı da söyleniyor ama doğru sonuç verdiği de söyleniyor o yüzden bilmiyorum adet olmazsam kaç gün sonra tekrar test yapmamı önerirsiniz bu arada diğer aldığım test kaset test. Bir de bu ayın 21’ine kadın doğumda randevum var

Eklentiler

• 491A8FEC-F8E7-4417-9651-42400A99825D.jpeg
    147,6 KB · Görüntüleme: 46
  • 2334E758-3251-4498-8333-17E88D7853C7.jpeg
    140 KB · Görüntüleme: 43
Kuruma cizgisi gibi geldi bana kan tahlili daha net sonuç verir

Çok silik gözüküyor umarım vardır kan testi verin en iyi sonuç o olacaktır benimde bugün regl günüm hâlâ olmadm pazartesiye kadar olmazsam kan vercem allah hepimizin gönlüne göre versin

Çok silik gözüküyor umarım vardır kan testi verin en iyi sonuç o olacaktır benimde bugün regl günüm hâlâ olmadm pazartesiye kadar olmazsam kan vercem allah hepimizin gönlüne göre versi

Çok silik gözüküyor umarım vardır kan testi verin en iyi sonuç o olacaktır benimde bugün regl günüm hâlâ olmadm pazartesiye kadar olmazsam kan vercem allah hepimizin gönlüne göre versin
Amin inşallah

Başlangıç kısım olarak yukarısında ve aşağısında var

Kuruma çizgisi gibi duruyor kan testinden şaşmayın

Eğer ilk 5 dakikada çıkmışsa gebelik var bende ilk 5 dakikada çıkmıstı böyle sonrasında kan verip hamile oldugumu oğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…