Hamile miyim sizce????

Gordugu şeyin kese oldugundan ben emin degilim tabiki de: ) neden oyle dedi ozaman kese degilse o siyah nokta neydi ve neden Hala adet olamadım cok duzenliyken neden bu kadar gecikti. Bu arada 9 Aydır da bebek istiyoruz: (

çok garip keseyi gördü ama test negatif çıkıyo başka bi doktora daha görünseydin cnm adet söktürücü felan verdise tam emin olmadan kullanma benc e çünkü keseyi gördü diyosun

Vermedi canım ama 10 gunu gecerse kullan dedi kullanmak lstemiyorum ben. Ne biliyim hala bir umut var sanki icimde: (

Adetim bitti 2 gün sonra iliskiye girdik we adetime 15 20 gün war kasiklarimda bacaklarimda basimda ağrı ve göğüslerimde de az acim var hamile olma ihtimalim war mı cvp lütfen idrara günde 2 defa cikarken şimdi 5 6 çıkıyorum

Son düzenleme:
Adetim bitti 2 gün sonra iliskiye girdik we adetime 15 20 gün war kasiklarimda bacaklarimda basimda ağrı ve göğüslerimde de az acim var hamile olma ihtimalim war mı cvp lütfen

kese degılde kıst flnmı acabada kese dedı dr kanda yada ıdrarda negatıf cıkıpta kese oluşamaz kanda ıdrarda salgılanıcakkı bellı mıktarda gebelik hormonu kese olusucak

çok garip keseyi gördü ama test negatif çıkıyo başka bi doktora daha görünseydin cnm adet söktürücü felan verdise tam emin olmadan kullanma benc e çünkü keseyi gördü diyosun

kese degılde kıst flnmı acabada kese dedı dr kanda yada ıdrarda negatıf cıkıpta kese oluşamaz kanda ıdrarda salgılanıcakkı bellı mıktarda gebelik hormonu kese olusucak

Yarın baska doktora gidicem tekrar muayene olucam. Bende ne oldugunu merak ediyorum lnsallah kist degildir de geç döllenmedir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…