- Konu Sahibi minnikburun
-
Bu ayin 17sinde regl olmam lazimdi fakat olmadim adet gecikmesi sorunum yok ama hamilelik belirtiside yok sizce nedir bu is?
meraba kızlarr bnm normalde bgn adet olmm lazm olmdm ama dün test yaptım ikinci çizgi acık pembe ama belli szce hamilemyım
Bu ayin 17sinde regl olmam lazimdi fakat olmadim adet gecikmesi sorunum yok ama hamilelik belirtiside yok sizce nedir bu is?
beyaz sıvı akıntın varmı en belırgın özelık bu oluyor bır ıdrar testı yapsan cıakr orda 5 güne gerek yok 3 günde cıkıyor
beyaz sıvı akıntın varmı en belırgın özelık bu oluyor bır ıdrar testı yapsan cıakr orda 5 güne gerek yok 3 günde cıkıyor
ya adetim 2 gün gecikti su gibi akıntım var ama öyle çok değil ama var işte
aısır olmuyor zaten benımde arada azaldığında hep kontrol edıyodum idrar testı yapsana artık cıkar
hala adet olmadım su gibi akıntımda devam ediyor bel ağrımda.yarın sabah yapcam inşallah çıkar sonuç :)
cıakr merak etme yalnız bebek tıme yda baby tıme dıye bır ıdrar testı var onu alma kesınlıkle test kimden duysam bozuk bendede ıdrar yayılmadı ıcınde
Arkadaşlar Merhaba, ben en son 17 şubatta adet gordum 18inde dr a gittim muayene etti beni ve gebesin dedi Bana. Hatta ultrasonda minik siyah bir Kese gordu bana da gosterDi. Buyuk ihtimal gebesin ama kan testi yapalım yinede dedi yaptık ama malesef sonuc negatif.Ve ben hala adet gormedim dun idrar testi yaptım yine negatif. Artık kafayı yicem Hic bu kadar gecikme yasamamıstım..
Arkadaşlar Merhaba, ben en son 17 şubatta adet gordum 18inde dr a gittim muayene etti beni ve gebesin dedi Bana. Hatta ultrasonda minik siyah bir Kese gordu bana da gosterDi. Buyuk ihtimal gebesin ama kan testi yapalım yinede dedi yaptık ama malesef sonuc negatif.Ve ben hala adet gormedim dun idrar testi yaptım yine negatif. Artık kafayı yicem Hic bu kadar gecikme yasamamıstım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?