• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce????

minnikburun

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
10
0
6
34
İzmir
Bu ayin 17sinde regl olmam lazimdi fakat olmadim adet gecikmesi sorunum yok ama hamilelik belirtiside yok sizce nedir bu is?

Son düzenleme:
ben anlamıyorum.. burdan bakıp aaa hamilesiniz diyemeyeceğiz sonuçta
bu işi anca test çözer..
gecikmenin türlü sebebi olabilir, gebelik de dahil
test yapın

testler genelde 5 günlük gecikmeden sonra sonuç veriyor ben birkaç gün daha beklemek lazım derim testin boşa gitmemesi ve boş yere moral bozukluğu yaşamamak için..

meraba kızlarr bnm normalde bgn adet olmm lazm olmdm ama dün test yaptım ikinci çizgi acık pembe ama belli szce hamilemyım

Merhaba arkadaşlar ben hamile olduğumu yeni öğrendim hemen belirtilerimi paylaşmak istedim umarım size birazda olsa faydası olur belirtilerim adet olacakmışım gibi bel ve kasık agrısı gögüs uçlarında kaşıntı ve hassasiyet kokulara karşı hassasiyet miğde bulantısı genellikle yemeklerden sonra yorgunluk halaizlik ve uyku inşallah isteyen bekleyen herkesin bebişi olur

hala adet olmadım su gibi akıntımda devam ediyor bel ağrımda.yarın sabah yapcam inşallah çıkar sonuç :)

cıakr merak etme yalnız bebek tıme yda baby tıme dıye bır ıdrar testı var onu alma kesınlıkle test kimden duysam bozuk bendede ıdrar yayılmadı ıcınde

merhaba arkadaşlar benim de bir çocuğum var ikinciyi istiyorum şu anda 39 yaşındayım geçen yıl hamile kaldım herşey çok iyi giderken nisan ayında 10haftalık kalbi durdu alındı genetik inceleme yapıldı trizomi 18 çıktı. çok üzülmüştüm. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ikizdi embriyonun bir tanesi önce gitti gelişmedi ikinci embriyo 6 haftalık kalbi durdu alındı ağustosun sonunda kürtaj oldu.tekrar genetik inceleme yaptırdık. herhangi bir şey çıkmadı.benim daha sonraki doktor kontrollerinde yumurtalık vs. her şey normal. herhangi bir şey çıkmadı.
şimdi tekrar denemek istiyorum fakat korku var içimde kısmet diyorum hayırlısı diyorum.

merhaba 3 martta normal regl oldum 17 martta hafif bir iki saat süren sızıntı şeklinde çok hafif kanama oldu. ilk defa böyle bir şey oldu. sonra geçti. benim iki adet arası 25 gün şaşırdım hamilelik mi başka bir şey mi anlayamadım

Arkadaşlar Merhaba, ben en son 17 şubatta adet gordum 18inde dr a gittim muayene etti beni ve gebesin dedi Bana. Hatta ultrasonda minik siyah bir Kese gordu bana da gosterDi. Buyuk ihtimal gebesin ama kan testi yapalım yinede dedi yaptık ama malesef sonuc negatif. :( Ve ben hala adet gormedim dun idrar testi yaptım yine negatif. Artık kafayı yicem Hic bu kadar gecikme yasamamıstım..

cıakr merak etme yalnız bebek tıme yda baby tıme dıye bır ıdrar testı var onu alma kesınlıkle test kimden duysam bozuk bendede ıdrar yayılmadı ıcınde

canım baby time doğru çıkardı akşam yaptım tek çizgiydi.sabahta adet oldum :)

Arkadaşlar Merhaba, ben en son 17 şubatta adet gordum 18inde dr a gittim muayene etti beni ve gebesin dedi Bana. Hatta ultrasonda minik siyah bir Kese gordu bana da gosterDi. Buyuk ihtimal gebesin ama kan testi yapalım yinede dedi yaptık ama malesef sonuc negatif. :( Ve ben hala adet gormedim dun idrar testi yaptım yine negatif. Artık kafayı yicem Hic bu kadar gecikme yasamamıstım..

1- gördüğü şeyin kese olduğundan emin misin
2-geç döllenme olabilir kanda tekrar baktır
3- asla idrara güvenme :)
kısacası hemen bi doktora daha git :)

çok garip keseyi gördü ama test negatif çıkıyo başka bi doktora daha görünseydin cnm adet söktürücü felan verdise tam emin olmadan kullanma benc e çünkü keseyi gördü diyosun

Back