• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce?

mrvekln

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
11
0
6
34
Adana
İyice kafayı yiyeceğim ben. Biri artık cevap verebilir mi . Mide bulantım var aşırı.hatta bi kaç kere çıkartmışlığım da var.kasıklarımda ara ara ağrım oluyor.iğne batar gibi batma falan da var . göğüslerim dolgun damarlar falan belli ama bi ağrım yok.hatta aşırı akıntım var.benim olayım biraz karışık.son adet tarihim 20 ağustostaydı.7sinde korunmasız bi ilişkim oldu.9unda ertesi gün hapı içtim.Yarım saat arayla.Sanırım 39 40 saat sonra içtim.ara kanamam olmadı. Adetim de 4 gün geçirmişti. Ama sonra 2 3 gün suren kesik kesik bi kanamam oldu.normal adet gibi dolu dolu değil.korktum bi test yapayım dedim negatifti.neyse dedim yok herhalde. baktım hala kasık ağrım devam ediyor korktum bidha test yaptım silik gibi.bi daha yapmadım. Bekleyim biraz diye.dis etlerimde de aşırı kanama var.buda oluyormuş hamilelikte. hamile miyim sizce?

İyice kafayı yiyeceğim ben. Biri artık cevap verebilir mi . Mide bulantım var aşırı.hatta bi kaç kere çıkartmışlığım da var.kasıklarımda ara ara ağrım oluyor.iğne batar gibi batma falan da var . göğüslerim dolgun damarlar falan belli ama bi ağrım yok.hatta aşırı akıntım var.benim olayım biraz karışık.son adet tarihim 20 ağustostaydı.7sinde korunmasız bi ilişkim oldu.9unda ertesi gün hapı içtim.Yarım saat arayla.Sanırım 39 40 saat sonra içtim.ara kanamam olmadı. Adetim de 4 gün geçirmişti. Ama sonra 2 3 gün suren kesik kesik bi kanamam oldu.normal adet gibi dolu dolu değil.korktum bi test yapayım dedim negatifti.neyse dedim yok herhalde. baktım hala kasık ağrım devam ediyor korktum bidha test yaptım silik gibi.bi daha yapmadım. Bekleyim biraz diye.dis etlerimde de aşırı kanama var.buda oluyormuş hamilelikte. hamile miyim sizce?

yavrum kesin hamilesin çocuk geliyor :1::1::1::1::1::1::1:
kız biz doktor mu yoksa müneccim miyiz Allah aşkına nerden bileceğiz git tahlil yaptırda komik olma allah aşkına:1::1::1::1::1:

yavrum kesin hamilesin çocuk geliyor :1::1::1::1::1::1::1:
kız biz doktor mu yoksa müneccim miyiz Allah aşkına nerden bileceğiz git tahlil yaptırda komik olma allah aşkına:1::1::1::1::1:

Aman ne bileyim ay bi sorayım dedim günler geçmiyor belki de erken olur diye bekliyorum.dayanamadim bi bilgisi olan vardır belki diyee :))

ikinci çizgi çıktıysa silikde olsa hamilesin. kan testi yaptırsana

Aman ne bileyim ay bi sorayım dedim günler geçmiyor belki de erken olur diye bekliyorum.dayanamadim bi bilgisi olan vardır belki diyee :))

eğer çok istiyorsan inşallah hamile kalırsın Allah gönlüne göre versin ama olup olmadığını tahlil ile kesinleştirki psikolojik olarak bunalma öylemi böylemi diye

2. çizgi çıktısa hamilesin..silik çıksada farketmez var olduğuna işaret.istiyorsan bebek şimdiden gözün aydın

tabi kesin olarak bilemeyiz ama. bende dün gece öğrendim hamile olduğumu ve anlattığın belirtier benimkiyle aynı. benim belirtiler. adetim geçmeden önce göğüslerim çoookk acaip doldu. bnm normalde adetten önce hep dolardı ama bu kez çok farklıydı göğüs uçlarım çok acıdı. ve ben şimdiye kadar hiç adet sancısı çekmedim ama bu ay acaip kasık ağrısı ve gerginlik oldu arada ani harekette bıçak batmas gb oldu ve bulantı kusacak şekilde değil ama hafif hafif bulantı oldu bi de sık idrara çıkma sorunum da oldu. 25 günde bi adet görüyorum evlendikten sonra böyle oldu ve günüm 2 ün felan geçti 2. çizgiyi çok net gördüm. sende bi dene bakalım

kizlar adetim bir gun gecti test yaptim ikinci cizgi silik cikti.hamile olabilir miyim?bi fikri olan var mi

kizlar adetim bir gun gecti test yaptim ikinci cizgi silik cikti.hamile olabilir miyim?bi fikri olan var mi
Canım benim de aynı şekilde .yarın bidaha yapayım diyorum 24unde yapmıştım çünkü net çıkar herhalde bu sefer. olmadı kan testi yaptırcam.silik olsa da hamilelik vardır diyorlar.

Back