- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi fulyaozcan
-
Adetim 8 gün gecikti ne zaman test almalıyım sizce peki korkuyorum da değilsem diye üzülüyorum çünkü doğal yolla hamile kalmak istiyorum çok muayene oldum hiçbir problem yok doktorlar daha gençsin olur, daha yeni evlisiniz diyorlarBen hamile olduğumu (ki müdahaleli bi hamilelikti, tüp) batmalarla anlamıştım. Transferden 3-4 gün sonra oturduğum yerden kalktığım bir an bıçak saplanması gibi bir acı olmuştu ve 3-4 dk hareket bile edememiştim.
Aynı şekilde 2 gün daha oldu. Yani eğer farklı bir şey hissediyorsanız olabilir diye düşünüyorum.
Adetiniz 8 gün gecikmiş.. ben muhtemelen bu gecikmeyle 20 kez yapardım.Adetim 8 gün gecikti ne zaman test almalıyım sizce peki korkuyorum da değilsem diye üzülüyorum çünkü doğal yolla hamile kalmak istiyorum çok muayene oldum hiçbir problem yok doktorlar daha gençsin olur, daha yeni evlisiniz diyorlar
Antibiyotik geciktiriyor evet ama 8 gün ne bileyim biraz fazla uzun geldi.Her ay ya kulağım ağrıyor ya boğazım şişiyor bu sebeple antibiyotik kullanıyorum 2 ay öncede 10 gün geçmişti test aldım negatif hastaneye acilden giriş yaptım kan idrar baktılar negatif eve geldim adet olmuştum o yüzden erkendir yine kesinstres mahvediyor arkadaşımın evlenir evlenmez oldu bir şey de çıkmıyor o yoruyor beni bunu düşünmek
Teşekkür ediyorumAntibiyotik geciktiriyor evet ama 8 gün ne bileyim biraz fazla uzun geldi.tabii kendinizi daha iyi bilirsiniz. Yine de ben olsam kafamda kuracağıma hemen test yapardım
Benim her seferinde geciktiriyor maalesefBaya gecikmişsiniz test yapın.
Ama antibiyotik geciktirmiyor bende kullandım bi kaç kez 28.gün geliyordu direkt.