Kan veriyorum o zaman pazartesi4 gün gecikmişsiniz varsa kanda çıkar
Ver beybiKan veriyorum o zaman pazartesi
Ay hadi bakalım inşallah buraya da yaz mutlakaAyy inşallah vardır
YazcammAy hadi bakalım inşallah buraya da yaz mutlaka
Ya benimde öyle tam 00.00 itibari ile 7 gün geçmiş olacak ara ara karnım ağrıyor, ama halen olmadı test yaptım negatif, artimed yalancı pozitif verdi diğer yaptığım testler negatif. Bir türlü anlamadım bende.Arkadaşlar normalde adetim 21'inde olmam gerekliydi şuan 25'i dört aylık evliyim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şuan adet gibi belirtiler var kasık ağrısı vs ama olmadım başım dönüyor kalbim hızlı çarptı bugün ateşim çıkıyor idrarim bazen çok koyu bazen çok açık oluyor geçen iki damla kadar kan gelmişti iç çamaşırıma ama adet kanaması gibi değildi köyü iç çamaşıri giyindigim için rengini söyleyemiyorum test yaptım geçen gün negatif çıktı ama adet olmadım adetim düzenli benim sizce ayın son gününe kadar beklemeli miyim yoksa doktora mi gidip kan vermeli miyim ?
Kan ver bence sende aslında benim test bembeyaz cizgiydi belirsiz bende attım bozuk falanda olabilir diye düşündümYa benimde öyle tam 00.00 itibari ile 7 gün geçmiş olacak ara ara karnım ağrıyor, ama halen olmadı test yaptım negatif, artimed yalancı pozitif verdi diğer yaptığım testler negatif. Bir türlü anlamadım bende.
Kanda verdim ama şöyle pazar günü olmam gerekiyordu olmadım pazartesi evde artimed test yaptım yalancı pozitif çıktı hemen test verdim. Kanda negatifti. Bugün de başka marka test yaptım oda negatif ama halen olmadım.Kan ver bence sende aslında benim test bembeyaz cizgiydi belirsiz bende attım bozuk falanda olabilir diye düşündüm
Pozitif duruyor ama kan wer için rahatlarYalancı pozitif midir kızlar sizce
Adet gecikmesi yaşadınız mıBenimde testime bakabilir misiniz iki gündür kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme yaşıyorum sabah ilk idrarla test yaptım markası freely Eki Görüntüle 3543111 Eki Görüntüle 3543112
Ayy inşallah öyledirVar gibi görünüyor ama inşallah öyledir
Adet gecikmesi yaşadınız mı
Belirtilerin var mı inşallah seninde öyledirBende şuan bu durumu yaşıyorum
Ayy evet pozitif ama yine de kan testi ver netleşsin direk ümitlenmeyelimBenimde testime bakabilir misiniz iki gündür kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme yaşıyorum sabah ilk idrarla test yaptım markası freely Eki Görüntüle 3543111 Eki Görüntüle 3543112
Ayyy inşallahAyy evet pozitif ama yine de kan testi ver netleşsin direk ümitlenmeyelim
Aminnnn ben ikinciyi yapmadım henüz pazartesiye hicbisi kalmadı kan vercem adet olmazsamAyyy inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?