• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce

beyzanurrrr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
122
15
13
24
Kızlar erken gebelik testi yaptım Silik çıktı daha sonra 2 sonra adet oldum doktora gittim betam 31 çıktı doktor kanama olabilir dedi ama henüz bir şey demek için erken dedi kimyasal da olabilir dedi zamanla belli olacak dedi sizce yükselecek mi ???

Kızlar erken gebelik testi yaptım Silik çıktı daha sonra 2 sonra adet oldum doktora gittim betam 31 çıktı doktor kanama olabilir dedi ama henüz bir şey demek için erken dedi kimyasal da olabilir dedi zamanla belli olacak dedi sizce yükselecek mi ???
Canım degerini öğrendikten iki gün sonra tekrar kan ver değerin artısını takip et eğer düşerse değer kimyasal olur ve kimyasal bazen sıfırlanmadan değer kanama olmadığı da oluyor yani kiminde kanama başlar değer düşüşe geçer kiminde değer sıfırlanır öyle kanama başlar

Canım degerini öğrendikten iki gün sonra tekrar kan ver değerin artısını takip et eğer düşerse değer kimyasal olur ve kimyasal bazen sıfırlanmadan değer kanama olmadığı da oluyor yani kiminde kanama başlar değer düşüşe geçer kiminde değer sıfırlanır öyle kanama başlar
Doktor Salı günü gel dedi ama çok merak ediyorum ne yapmalıyım

Kızlar erken gebelik testi yaptım Silik çıktı daha sonra 2 sonra adet oldum doktora gittim betam 31 çıktı doktor kanama olabilir dedi ama henüz bir şey demek için erken dedi kimyasal da olabilir dedi zamanla belli olacak dedi sizce yükselecek mi
Normal adet kanaması gibi mi

Tek bir kan göstermez sonucu. Evet hamilesiniz ama kanama da var. Yerleşme mi kimyasal mı olduğunu 2.kan değeri az çok belli eder. 2 gün sonra bir daha kan verin

2-3 hafta arasında beta 31 e denk geliyor yanlış hatırlamıyorsam. Ama emin olmak için birkaç gün sonra yeniden kan verin. Beta artıyor mu bunu kontrol edin takip edin

Evet canım verdi hemen yarın başlayacağım şuan hamileysem de bebeğime zarar vermez dimi🥹🥹🥹😭
Doktora bunu sormadiniz mi ? İlaç alırken hamile misiniz şüphe var mı falan soruyorlar genelde. Bir şey olacağını zannetmiyorum. Ama yine de siz doktora danışın

Back