Hamile miyim sizce

Tam net değil ama bir çizgi var gibi bir kaç gün sonra sabah ilk idrarınizla tekrar deneyin

Ben 2 tane silik çizgi gördüm. Testiniz bozuk olabilir. Biraz daha geçsin tekrarlayın, ya da kan verin garanti olsun. Allah gönlünüze göre versin

Silik çizgi var gibi regl tarihiniz ne zamandı? Başka belirtiler var mı? Umarim hamilesinizdir
Adetime 2 gün var bu zamana kadar ne zaman test yaptıysam negatif çıktı korkuyorum
Tam net değil ama bir çizgi var gibi bir kaç gün sonra sabah ilk idrarınizla tekrar deneyin
ilk başta tek çizgiydi sonradan 1 2 saat sonra böyle oldu

Adetime 2 gün var bu zamana kadar ne zaman test yaptıysam negatif çıktı korkuyorum

ilk başta tek çizgiydi sonradan 1 2 saat sonra böyle oldu
1 2 saat geç bir süre 15 dk de çizginin gözükmesi gerekirdi. Adetiniz gecikirse testi o zaman yapın daha net sonuç verir

Silik çizgi var gibi regl tarihiniz ne zamandı? Başka belirtiler var mı? Umarim hamilesinizdir
Sadece 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyor sürekli adet ağrısı gibi değil değişik bir ağrı bir de göğüslerimde büyüme var yumurtlama dönemi geçti hemen büyümeye başladı o zamandan beri büyük ama testim negatif çıktı kaç defa

Belki tekrar yumurtluyorsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…