Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 in üzeri pozitiftir. Sizinki 202,21 çıkmış yani pozitif . Evet hamilesinizAdetim 3 gun gecikti normal testte ise biri silik cizgi cıktı bu sonuçlar da bugn geldi sizce sonuç ne ben anlamadimm
Eki Görüntüle 3222873
Peki kac haftalik oldugumu nasıl anlarim bu sonuçtan doktora gidicem ama yinede sabirsizlaniyorum5 in üzeri pozitiftir. Sizinki 202,21 çıkmış yani pozitif . Evet hamilesiniz
Hamilesin canım hayırlı olsunAdetim 3 gun gecikti normal testte ise biri silik cizgi cıktı bu sonuçlar da bugn geldi sizce sonuç ne ben anlamadimm
Eki Görüntüle 3222873
Çok küçük daha ben geçen salı gittim 464 çıktı değerim doktor çok küçük henüz dedi bugün gittim bin beşyüz küsürlerdeydi yine karnimdan gözükmedi kese haftaya cuma gözükür diye umuyorum şuan iki üç haftalık felandir senin iki güne bir yüzde altmış artmış olması lazim iki gün sonra betana tekrar baktır Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinPeki kac haftalik oldugumu nasıl anlarim bu sonuçtan doktora gidicem ama yinede sabirsizlaniyorum
Doktor da hamilesin dedi ama betana tekrar baktır falan dememisti tekrar kan mi.vermem gerkiyor yaniÇok küçük daha ben geçen salı gittim 464 çıktı değerim doktor çok küçük henüz dedi bugün gittim bin beşyüz küsürlerdeydi yine karnimdan gözükmedi kese haftaya cuma gözükür diye umuyorum şuan iki üç haftalık felandir senin iki güne bir yüzde altmış artmış olması lazim iki gün sonra betana tekrar baktır Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bana da demedi ama ben baktırdım sağlıklı mı ilerliyor diyeDoktor da hamilesin dedi ama betana tekrar baktır falan dememisti tekrar kan mi.vermem gerkiyor yani
Canım 10.000 olunca kese görünüyor galibaÇok küçük daha ben geçen salı gittim 464 çıktı değerim doktor çok küçük henüz dedi bugün gittim bin beşyüz küsürlerdeydi yine karnimdan gözükmedi kese haftaya cuma gözükür diye umuyorum şuan iki üç haftalık felandir senin iki güne bir yüzde altmış artmış olması lazim iki gün sonra betana tekrar baktır Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
1581 çıktı dün ne zaman dediğiniz değere gelirCanım 10.000 olunca kese görünüyor galiba
Doktor da hamilesin dedi ama betana tekrar baktır falan dememisti tekrar kan mi.vermem gerkiyor yani
İki günde bir beta iki kat artmali1581 çıktı dün ne zaman dediğiniz değere gelir