Hamile miyim sizce ?

Emine Poyraz

Prens Annesi
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
63
60
8
Arkadaşla merhaba yumurtama günümden tam 2 gün önce ilişkiye girdik eşimle ilişkiden 13 gün sonra test yaptım dayanamadım sizler gibi ama çıkmadı. Erken çıkanlardan yaptım birde şuan adetime 2 gün var hiç bir belirti yok kendimi hamile gibi hissediyorum hamile miyim sizce yaaa ??? Testi ne zaman yapmak lazım sizce

En erken 3 gün kala yap o gün bile çıkmayabilir .
Hamile gibi hissetmenın sebebi bunu çok istemen ,
Regl belirtileriyle hamilelil belirtileri aynı

En erken 3 gün kala yap o gün bile çıkmayabilir .
Hamile gibi hissetmenın sebebi bunu çok istemen ,
Regl belirtileriyle hamilelil belirtileri aynı
Evet haklısın erken hamilelik testini 5 gün öncede yaptım ama çıkmadı sence daha idrarda belli olmuyor olabilir mi

Evet haklısın erken hamilelik testini 5 gün öncede yaptım ama çıkmadı sence daha idrarda belli olmuyor olabilir mi
Açıkcası benım 8 gün önce normal gebelik testinde çıktı
Ama şu da var bi arkadaşın regl gününden 3 gün sonra çıktı.
Ne zaman döllendiği önemli .

Açıkcası benım 8 gün önce normal gebelik testinde çıktı
Ama şu da var bi arkadaşın regl gününden 3 gün sonra çıktı.
Ne zaman döllendiği önemli .
Hayallarim suya düştü şuan ağlamak istiyorum gerçekten 2 gün bana geçmez yüzlerce zengin olsamda dk başı test alıp yapsam keşke

Hayallarim suya düştü şuan ağlamak istiyorum gerçekten 2 gün bana geçmez yüzlerce zengin olsamda dk başı test alıp yapsam keşke
Hayırlısı neyse o olsun sürekli bunu için dua et
Rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatkar nasip etsin inşallah

Ben adetim 9 gün geçtiğinde kanda negatifti
12 gün geçti ozaman çıkmıştı yani adetime 2 3 gün kala hamile kalmışm çünkü ondan önce korunuyodk

Bebek döllendikten 12 gün sonra çıkıyor idrarda da

Yaaa gerçekten mi heyecandan uçucam bu 2 gün artık geçmez anam geçmez

Bence acele etme canım kendi kendine kuruntu yapma yanlış anlama sonuç negatif çıkarsa ozulmemen acından dedim ama inşallah hamilesindir bekle adet gununu

Bence acele etme canım kendi kendine kuruntu yapma yanlış anlama sonuç negatif çıkarsa ozulmemen acından dedim ama inşallah hamilesindir bekle adet gununu
Benimde aşırı kasık ağrılarım ve bel ağrılarım var adetime 9 gün var ama önceden sadece adete en fazla 2 gün kala böyleydim ümitlenmek istemiyorum şuan çıkmaz lan testi dışında ama böyle olup hamile kalan varmı acaba

Valla canm benim de 2gun oncesi basliyordu ama 1 hafta boyunca ayak ağrısı gözüm kararıyordu umitlendirmek istemem inşallah hamilesindir haberdar et güzel haberlerini

Bence reglinin geçmesini bekle canım ben de bugün iki test yaptım silik çizgi cıktı ikisinde de 1 Buçuk saat önce kan verdim ve hamileymişim reglim 1 hafta gecikti tam özellikle kendimi umutlandirmamak için beklemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…