Hamile miyim sizce ?

Emine Poyraz

Prens Annesi
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
63
60
8
Arkadaşla merhaba yumurtama günümden tam 2 gün önce ilişkiye girdik eşimle ilişkiden 13 gün sonra test yaptım dayanamadım sizler gibi 😁😁 ama çıkmadı. Erken çıkanlardan yaptım birde şuan adetime 2 gün var hiç bir belirti yok kendimi hamile gibi hissediyorum hamile miyim sizce yaaa ??? 🧐🧐🧐🧐 Testi ne zaman yapmak lazım sizce

En erken 3 gün kala yap o gün bile çıkmayabilir .
Hamile gibi hissetmenın sebebi bunu çok istemen ,
Regl belirtileriyle hamilelil belirtileri aynı

En erken 3 gün kala yap o gün bile çıkmayabilir .
Hamile gibi hissetmenın sebebi bunu çok istemen ,
Regl belirtileriyle hamilelil belirtileri aynı
Evet haklısın erken hamilelik testini 5 gün öncede yaptım ama çıkmadı sence daha idrarda belli olmuyor olabilir mi 🤔🤔

Evet haklısın erken hamilelik testini 5 gün öncede yaptım ama çıkmadı sence daha idrarda belli olmuyor olabilir mi 🤔🤔
Açıkcası benım 8 gün önce normal gebelik testinde çıktı 😂
Ama şu da var bi arkadaşın regl gününden 3 gün sonra çıktı.
Ne zaman döllendiği önemli .

Açıkcası benım 8 gün önce normal gebelik testinde çıktı 😂
Ama şu da var bi arkadaşın regl gününden 3 gün sonra çıktı.
Ne zaman döllendiği önemli .
Hayallarim suya düştü şuan ağlamak istiyorum gerçekten 😂😂😂 2 gün bana geçmez yüzlerce zengin olsamda dk başı test alıp yapsam keşke 😁😁😁

Hayallarim suya düştü şuan ağlamak istiyorum gerçekten 😂😂😂 2 gün bana geçmez yüzlerce zengin olsamda dk başı test alıp yapsam keşke 😁😁😁
Hayırlısı neyse o olsun sürekli bunu için dua et 🤲🏻
Rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatkar nasip etsin inşallah

Ben adetim 9 gün geçtiğinde kanda negatifti
12 gün geçti ozaman çıkmıştı yani adetime 2 3 gün kala hamile kalmışm çünkü ondan önce korunuyodk🤭

Bebek döllendikten 12 gün sonra çıkıyor idrarda da

Arkadaşla merhaba yumurtama günümden tam 2 gün önce ilişkiye girdik eşimle ilişkiden 13 gün sonra test yaptım dayanamadım sizler gibi 😁😁 ama çıkmadı. Erken çıkanlardan yaptım birde şuan adetime 2 gün var hiç bir belirti yok kendimi hamile gibi hissediyorum hamile miyim sizce yaaa ??? 🧐🧐🧐🧐 Testi ne zaman yapmak lazım sizce
Bence acele etme canım kendi kendine kuruntu yapma yanlış anlama sonuç negatif çıkarsa ozulmemen acından dedim ama inşallah hamilesindir bekle adet gununu🥰😊

Bence acele etme canım kendi kendine kuruntu yapma yanlış anlama sonuç negatif çıkarsa ozulmemen acından dedim ama inşallah hamilesindir bekle adet gununu🥰😊
Benimde aşırı kasık ağrılarım ve bel ağrılarım var adetime 9 gün var ama önceden sadece adete en fazla 2 gün kala böyleydim ümitlenmek istemiyorum şuan çıkmaz lan testi dışında ama böyle olup hamile kalan varmı acaba

Benimde aşırı kasık ağrılarım ve bel ağrılarım var adetime 9 gün var ama önceden sadece adete en fazla 2 gün kala böyleydim ümitlenmek istemiyorum şuan çıkmaz lan testi dışında ama böyle olup hamile kalan varmı acaba
Valla canm benim de 2gun oncesi basliyordu ama 1 hafta boyunca ayak ağrısı gözüm kararıyordu umitlendirmek istemem inşallah hamilesindir haberdar et güzel haberlerini

Bence reglinin geçmesini bekle canım ben de bugün iki test yaptım silik çizgi cıktı ikisinde de 1 Buçuk saat önce kan verdim ve hamileymişim reglim 1 hafta gecikti tam özellikle kendimi umutlandirmamak için beklemiştim 😂

Back
X