Hamile miyim sizce :(

berna9302

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
28
6
Lutfen bilgi sahibi ve tecrubesi olanlar bakabilir mi ?
Nişanlim ile yüzeysel seviştik hiç bir şekilde penis ile vajina girişleri birbirine değmedi,ben bakireyim ve içime girmedi içimede boşalmadı başka bir yere boşaldı dışarıya. Kendisi boşalmadan önce penisi bazen vajinamin yanlarina yani baldırlarımın kenarlarına değdi. Bunlari yaşamadan önce benim adetime 4 gün vardı. 4 gün geçti ve ben adet oldum normal bir şekilde . Yalnız nisanlimdan gelen zevk suyu beni hamile yapar mi ? Tamamen aslında bir temas dahi yok içime girmedi ve boşalmadı dahi sadece endişelerim var yardımcı olursanız sevinirim :/

Birlesme olmadan hamile kalmazsin. Ayrica iliski olsa bile regline 4 gün kala hamile kalman cok zor.

Vela havle buneya...Allah askina hicmi ozeliniz yok yok şurama degdirdi burama sürtü girmedi giydirdi miydirdi bosaldi bosalmadi Allah askina kizlar hadi erkek muhabetini anladik.hamin ne demek hanim hanimcik konuşmak nerenize yakismiyor da argoya daliyonuz.ben sahsen esef duydum.turk kadinı arkdaslar bizim edebimiz ahlakimiz örf,ananeniz,fitratimiz buna uygun degil diye düşünüyorum.
yanlissam.soyleyin bende biliyim

Bide bu arkdas eczaciymis sen sagliktan anlayân enazindan ikuyan birisi olarak kadinin nasil hamile kalicaginj bilmiyormusun eczacikita anatomiden hic hi ders gormedin kknusulmadi hadi ders yom diyelim igrenculer arsinda kinusulmadimi yapmayin salaga yatmayin erkekmisin nesin sen berna9302
Eskisehirde cahal mi kaldim oğlum
Sen .tövbe tövbe.
Bizde kofigiz ya hemen atliyacaz şöyleyken şöyle olur diye ....

Siz biliyor doğal seleksiyon? Hah işte o keşke dozunu arttırsa da tükense bu tür

Sözlü yazmış bi de

Kaç yaşındasınız acaba ? Birleşme olmadan nasıl hamile kalmayı düşünüyorsunuz ? Bu gibi konular binlerce var. Okuyup anlarsınız. Hatta hamile nasıl kalınır gidin bir araştırın lütfen.

Aptallık etmeyin burada detaylı yazdım ve anlaşılır olması için bu kadar açık izah ettim yardım olacaksanız olun . Olmayacaksanız defolun gidin

Gerçekten bu nasıl bir iğrençliktir yaaa..Ayıp denen birşey kalmamış özel kalmamış. Edep yahuu !!

Aptallık etmeyin burada detaylı yazdım ve anlaşılır olması için bu kadar açık izah ettim yardım olacaksanız olun . Olmayacaksanız defolun gidin
İlk önce üslubunu düzelt terbiyesiz ! Burda senin gibi konu açan yüzlerce insan var . Birleşme olmadan , kızlığın bozulmadan nasıl hamile kalacaksın ? Bunu bilmeyecek kadar cahilsen sevişme senin neyine ? Biraz araştır oku, s.xten başka bişeye yaramayan aklına azıcık bilgi girsin . Kalkıp burda insanlara artislik yapma bir de...

Ayy hemen gidiyoruz hamile kalırsan bize dert olcaktı zaten bin tane konu var bunla ilgili algılayamadın mı cevapları yoksa burda birinin çıkıp benim de şurama sürttü ben kaldım/ kalmadım demesini bekleyerek mi konu açtın?

Yaşın 15i geçmiyo belli ki ya da zihin yaşın o civarda kalmış aptallık etme sürtünme bari.

Birlesme olmadan hamile kalmazsin. Ayrica iliski olsa bile regline 4 gün kala hamile kalman cok zor.
Biraz oku araştır hamile kalmak ile zarın ilişkisi yok . Zarı yırtilmadan hamile kalan yüzlerce insan var cahil

Biraz oku araştır hamile kalmak ile zarın ilişkisi yok . Zarı yırtilmadan hamile kalan yüzlerce insan var cahil
Cahil mi ? Pardon kendi cahilliğinizden bahsediyorsunuz sanırım . adamın penisi baldırınıza değmiş vajinaya girmemiş bile . Sanırım baldırınızda bir bebek var tebrikler gerçekten aptalsınız bari buralara yazıp kanıtlamayın.

Bu soruyu geçen ay da sordunuz uyarı aldınız hala devam ediyorsunuz dalga geçiyorsunuz resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…