Sözlü yazmış bi deBide bu arkdas eczaciymis sen sagliktan anlayân enazindan ikuyan birisi olarak kadinin nasil hamile kalicaginj bilmiyormusun eczacikita anatomiden hic hi ders gormedin kknusulmadi hadi ders yom diyelim igrenculer arsinda kinusulmadimi yapmayin salaga yatmayin erkekmisin nesin sen berna9302
Eskisehirde cahal mi kaldim oğlum
Sen .tövbe tövbe.
Bizde kofigiz ya hemen atliyacaz şöyleyken şöyle olur diye ....
Hahaha :)Sürtüne sürtüne alev almasanız bari
İlk önce üslubunu düzelt terbiyesiz ! Burda senin gibi konu açan yüzlerce insan var . Birleşme olmadan , kızlığın bozulmadan nasıl hamile kalacaksın ? Bunu bilmeyecek kadar cahilsen sevişme senin neyine ? Biraz araştır oku, s.xten başka bişeye yaramayan aklına azıcık bilgi girsin . Kalkıp burda insanlara artislik yapma bir de...Aptallık etmeyin burada detaylı yazdım ve anlaşılır olması için bu kadar açık izah ettim yardım olacaksanız olun . Olmayacaksanız defolun gidin
Aptallık etmeyin burada detaylı yazdım ve anlaşılır olması için bu kadar açık izah ettim yardım olacaksanız olun . Olmayacaksanız defolun gidin
Birlesme olmadan hamile kalmazsin. Ayrica iliski olsa bile regline 4 gün kala hamile kalman cok zor.
Biraz oku araştır hamile kalmak ile zarın ilişkisi yok . Zarı yırtilmadan hamile kalan yüzlerce insan var cahilİlk önce üslubunu düzelt terbiyesiz ! Burda senin gibi konu açan yüzlerce insan var . Birleşme olmadan , kızlığın bozulmadan nasıl hamile kalacaksın ? Bunu bilmeyecek kadar cahilsen sevişme senin neyine ? Biraz araştır oku, s.xten başka bişeye yaramayan aklına azıcık bilgi girsin . Kalkıp burda insanlara artislik yapma bir de...
Cahil mi ? Pardon kendi cahilliğinizden bahsediyorsunuz sanırım .Biraz oku araştır hamile kalmak ile zarın ilişkisi yok . Zarı yırtilmadan hamile kalan yüzlerce insan var cahil
Cahil mi ? Pardon kendi cahilliğinizden bahsediyorsunuz sanırım .adamın penisi baldırınıza değmiş vajinaya girmemiş bile . Sanırım baldırınızda bir bebek var tebrikler gerçekten aptalsınız bari buralara yazıp kanıtlamayın.