- 3 Aralık 2019
- 61
- 46
- 3
- 31
- Konu Sahibi Dogakuzeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi görünüyor canım çok dağılmış gibi bu marka test hep bozuk çıkıyor böyle ama şimdiden hayırlı olsun başka marka testlede dene istersenKızlar akşam test atmıştım bide buna bakabilir misiniz sizce gebelik var mı
Allah razı olsun canım şansıma araya sokağa çıkma yasağı geldi pazertesine kadar bekleyip kan verecem inşallah vardırVar gibi görünüyor canım çok dağılmış gibi bu marka test hep bozuk çıkıyor böyle ama şimdiden hayırlı olsun başka marka testlede dene istersen![]()
İnşallah canım bekliyoruz seninde hayırlı haberiniAllah razı olsun canım şansıma araya sokağa çıkma yasağı geldi pazertesine kadar bekleyip kan verecem inşallah vardır
İkinci çizgi hafifte olsa görülüyor,böyle olunca pozitif değerlendiriyor ama gecikmen var mı?Kızlar akşam test atmıştım bide buna bakabilir misiniz sizce gebelik var mı
1 gün gecikmem var canımİkinci çizgi hafifte olsa görülüyor,böyle olunca pozitif değerlendiriyor ama gecikmen var mı?
Allah razı olsun canım inşallah 2 ay önce kürtaj oldum 17 haftalık bebeğimi kaybettim inşallah kardeşini göndermiştir bize meleğimİnşallah canım bekliyoruz seninde hayırlı haberini![]()
Başka test kalmadı canım elimde sokağa çıkma yasağına var cıkamıyorumSılık cikmiş.
Var Gibi gibi Inşallah
Bitane daha deneseniz. Farkli test
Üzüldüm canım senin adına inşallah gelmiştir sağlıcaklaAllah razı olsun canım inşallah 2 ay önce kürtaj oldum 17 haftalık bebeğimi kaybettim inşallah kardeşini göndermiştir bize meleğim
İnşallah canımm aminÜzüldüm canım senin adına inşallah gelmiştir sağlıcakla![]()
Pazarertesi al veya bi kan testi yaptir. Inşallah vardir bebiş Canim.Başka test kalmadı canım elimde sokağa çıkma yasağına var cıkamıyorum
İnşallah birkaç gün sonra daha net çıkar ozaman1 gün gecikmem var canım
Allah razı olsun canım inşallah 2 ay önce kürtaj oldum 17 haftalık bebeğimi kaybettim inşallah kardeşini göndermiştir bize meleğim
[/QUOTE basınız saolsun. Uzuldum okuyunca ınsallah hayrlı sahlıklı evladınız olur. Tez zamanda
İnşallah canım bende bekliyorum heycanlaİnşallah birkaç gün sonra daha net çıkar ozaman![]()
Malasef adet oldum canım hamile değilim gebelik testimde kurudu ve bu şekilde kaldı gören herkes pozitif dedi ama adet oldumVar gibi görünüyor. Ama inşallah test bozuk değildir.Allahim isteyen herkese hayirlisi ise nasip etsin
YaaMalasef adet oldum canım hamile değilim gebelik testimde kurudu ve bu şekilde kaldı gören herkes pozitif dedi ama adet oldum