daha yeni üye olduğum için pek anlamıyorum
allahım gönlüne göre versin hepimizin inşallah canım 33 gün oldu aynı âdet olcakmış gibi kasıklarım sızlıyo ağrıyo sürekli acıkıyorum falan çok da ümitlenmek istemiyorum yaptığım testler negatif çıkıncaBiraz daha beklemeni tavsiye ederim bende 10 aylık evliyim adetlerim düzenli olurdu son 3 4 aydır düzensiz olmaya başladı bu ay 2 ay geçikti daha yeni olmaya basladım. Benimde eşim uzman çavuş. Bizde istiyoruz evlat Allah herkeze nasip etsin inşallah
şu an ki bulunduğumuz yerde hastane sağlık ocağı yok 3 saatlik merkeze gitmemiz gerekecek 2 gün önce bebe time testi yaptım akşam ve sabah negatiftiŞu an için bunu öğrenmenin tek ve en güvenilir yolu kan testi.bir doktora gidip kan testi yaptırın içiniz rahat etsin.allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesindir.
Demekki adetin yakın veya geç döllenme olabilir doktora gitmeyi düşündünmü ?allahım gönlüne göre versin hepimizin inşallah canım 33 gün oldu aynı âdet olcakmış gibi kasıklarım sızlıyo ağrıyo sürekli acıkıyorum falan çok da ümitlenmek istemiyorum yaptığım testler negatif çıkınca(
Böyle uzaksa ve elinde şuan test yoksa doğruluk payı ne kadar bilemiyorum ama karbonat testi ya da çamaşır suyuyla gebelik testi yapanlar var bu kk daha neler öğretecek bana kestiremiyorumşu an ki bulunduğumuz yerde hastane sağlık ocağı yok 3 saatlik merkeze gitmemiz gerekecek 2 gün önce bebe time testi yaptım akşam ve sabah negatifti
teşekkür ederim çarşamba günü gidicez hastaneye bakalim hayırlısıŞu an için bunu öğrenmenin tek ve en güvenilir yolu kan testi.bir doktora gidip kan testi yaptırın içiniz rahat etsin.allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesindir.
testi 2 gün önce yaptım ilk ikinci çizgi hayal miydi bilemem görünür gibi oldu ışıkta baktım hiö bişey yok psikolojik olarak görmek istedim heralde dün akşam da pembe bi akıntım oldu tamam dedim adet olcam ama gece de kan geldi peçeteye silince çok az bişey geceden beri bişey yok şu an düz zemine yatıp elimle göbeğimi yokluyorum sağ kasığımın üstünde bilye gibi bişey var elledikçe kayıyo kafam kaeıştı olsaydı testte çıkardı galiba çarşamba günü hastenye gidicezBöyle uzaksa ve elinde şuan test yoksa doğruluk payı ne kadar bilemiyorum ama karbonat testi ya da çamaşır suyuyla gebelik testi yapanlar var bu kk daha neler öğretecek bana kestiremiyorumbenimki öyle bir öneri sana kalmış denemesi canım
çarşamba günü gidicez hayırlısı olsun çok istiyorum bi bebişimizin olmasınıBöyle uzaksa ve elinde şuan test yoksa doğruluk payı ne kadar bilemiyorum ama karbonat testi ya da çamaşır suyuyla gebelik testi yapanlar var bu kk daha neler öğretecek bana kestiremiyorumbenimki öyle bir öneri sana kalmış denemesi canım
ewet 28 harizan halâ regl olmadım dün akşam pembe bi akıntı geldi gece de peçeteye kan geldi ama şu an hiç bişey yok 2 gün önce idrar testi yapmıştım tek çizgiydi teşekkürler :)Son adet tarihiniz 28 haziran mi?
İnşallah vardır canım inşallah.. bu kadar kafana takma bebişin varsa seninledir güzel haberlerle gelir inşallahtesti 2 gün önce yaptım ilk ikinci çizgi hayal miydi bilemem görünür gibi oldu ışıkta baktım hiö bişey yok psikolojik olarak görmek istedim heralde dün akşam da pembe bi akıntım oldu tamam dedim adet olcam ama gece de kan geldi peçeteye silince çok az bişey geceden beri bişey yok şu an düz zemine yatıp elimle göbeğimi yokluyorum sağ kasığımın üstünde bilye gibi bişey var elledikçe kayıyo kafam kaeıştı olsaydı testte çıkardı galiba çarşamba günü hastenye gidicez
inşallah çok teşekkür ederim canımİnşallah vardır canım inşallah.. bu kadar kafana takma bebişin varsa seninledir güzel haberlerle gelir inşallah