Hamile miyim sizce kızlar yardımcı olun lütfen!!

AlalaKT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
109
10
48
Hayatımda ilk defa reglim geçti 25. gün dedi mi regl olurdum bu defa olmadım ve üç gündür çok garip bi sancım var adet sancısı gibi ama biraz daha farklı dün kan testi yaptırdım ağrılarıma dayanamayınca acile gittim 0.100 çıktı sonuca göre hamile değilim ama daha önceleri yatağa düşerdim sancıdan şimdi sadece biranda gelen sonra hafifleyen sancılarım var arada biran midem bulanıyor şekerli çay bile içemez oldum,halszlik var gibi ama ben uykuyu severim ona yoruyorum onu ve doktor acilde ağrı kesici yazdı biraz enfeksiyonun var dedi bnm enfeksiyon şimdiye kadar hep vardı gecikme olmaz ondan sanırım ve göğüs ağrımda yok adetten üç gün önce başlardı ağrımaya şimdi arada sızı geliyor ne yapayım sizce ilaçları kullanmayacağım ne olur ne olmaz diye bnm gibi olup sonra öğrnenen veya hasta olan oldu mu

hamile olsaydın bence kan testinde çıkardı en erken kan tahlilinde belli oluyo çünkü.sanırım yanılma payı yok.belkide idrar yolu enfeksiyonu filan olmuşsundur.

hamile olsaydın bence kan testinde çıkardı en erken kan tahlilinde belli oluyo çünkü.sanırım yanılma payı yok.belkide idrar yolu enfeksiyonu filan olmuşsundur.

canım az önce doktorumu aradım iki üç gün sonra tekrar test yaptır hamile olabilirsin dedi enfeksiyon (enfeksiyon düşük bende) ve kullandığım ilaç gecikmeye neden olmazmış kısmet artık :) teşekkür ederim cevap için :)

Son düzenleme:
Back