• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim sizce?acil yardim

imeraFera24

Rabbi HebLi Mines Salihin. Kûn Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
514
327
33
33
Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim ve birçok konuda acemiyim adetim çok düzensiz ama 2 aydir normal 23 temmuzda adet oldum 23 ağustosta düğünüm oldu dugunden2 gün sonra 25 ağustosta adet oldum 5 gün surdu şuan hala adet olmadim 29 eylülde olmam gerekiyordu 11 gün gecikti sali günü idrar testi yaptim negatif sizce hamile miyim yoksa yine mi gecikiyor gitsem kanda cikar mi başka hicbir belirti yok birtek yüzüm çok sivilcelendi

Bir test daha yap hemen atma biraz bekle . Negatif çıkarsa da sen yine de bir doktora görün derim ben

İnşallah hamileyimdir yaaa....Teşekkürler yanitiniz için kanda belli olur mu acaba

İnşallah umutsuzluk var hep icimde adetin düzensiz diye doktora gittim 3 defa bekarken çok şükür bi sorun yok ama korkuyorum

Sizinde bebisinizi sagsalim almayo nasip etsin Rabbim kucaginiza cinsiyeti ne

Olumsuz birşey olmasinda sahrederim inşallah ama esim çok hevesli onu öyle ggördükçe içim gidiyor

Test yaptim ilk kirmizi cikti hemen atmadim koydum bi yere gittim 2 saat sonra vaktim bu şekildeydi sizce var mi bisi çok silik pembe cizgi

Eklentiler

• IMG-20141013-WA0008.webp
    IMG-20141013-WA0008.webp
    176,2 KB · Görüntüleme: 103
Test yaptim ilk kirmizi cikti hemen atmadim koydum bi yere gittim 2 saat sonra vaktim bu şekildeydi sizce var mi bisi çok silik pembe cizgi

Benim bildiğim belli bi'süre sonra test geçersiz sayılıyo iki saat çok uzun bi'süre.
Bence en temizi kan testi yaptır kanda kesin çıkar.
İkinci çizgi silik çıksa da hamilelik var ama iki saat sonra baktım diyosuno_O

benimde aklımı o kurcaladı hani ne kadar bir zaman dilimi sonra çizgi belirdi bilmiyorum ama sanırım zaman asımına ugradı benim test:)çünkü bu sabah yaptım tekrar negatif...neyse sağlık olsun Rabbim den hayırlısı

Back