B baharm Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2024 6 0 34 14 Eylül 2024 Konu Sahibi baharm #1 Merhaba test yaptım fakat bu şekilde çıktı sizce ne olabilir adetime daha çok var
H Hatice Ceylan Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2024 414 116 14 Eylül 2024 Konu Sahibi baharm #2 baharm .!.: Merhaba test yaptım fakat bu şekilde çıktı sizce ne olabilir adetime daha çok var Eki Görüntüle 3478892 Genişletmek için tıkla... Bence var gibi
baharm .!.: Merhaba test yaptım fakat bu şekilde çıktı sizce ne olabilir adetime daha çok var Eki Görüntüle 3478892 Genişletmek için tıkla... Bence var gibi
Elmali cay Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Kasım 2023 282 124 31 14 Eylül 2024 Konu Sahibi baharm #3 baharm .!.: Merhaba test yaptım fakat bu şekilde çıktı sizce ne olabilir adetime daha çok var Eki Görüntüle 3478892 Genişletmek için tıkla... Benim bu şekilde çıktı ve gebeydim. Hakkınızda hayırlısı olsun hemen gidip kan verin doğru sonuçlar alın. :)
baharm .!.: Merhaba test yaptım fakat bu şekilde çıktı sizce ne olabilir adetime daha çok var Eki Görüntüle 3478892 Genişletmek için tıkla... Benim bu şekilde çıktı ve gebeydim. Hakkınızda hayırlısı olsun hemen gidip kan verin doğru sonuçlar alın. :)
B baharm Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2024 6 0 34 14 Eylül 2024 Konu Sahibi baharm #4 Elmali cay .!.: Benim bu şekilde çıktı ve gebeydim. Hakkınızda hayırlısı olsun hemen gidip kan verin doğru sonuçlar alın. :) Genişletmek için tıkla... Mide bulantım olduğu için yaptım ilk 5 dk içerisinde çıktı bu çizgi çok mu yenidir acaba
Elmali cay .!.: Benim bu şekilde çıktı ve gebeydim. Hakkınızda hayırlısı olsun hemen gidip kan verin doğru sonuçlar alın. :) Genişletmek için tıkla... Mide bulantım olduğu için yaptım ilk 5 dk içerisinde çıktı bu çizgi çok mu yenidir acaba
S sevgsssss Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2021 765 239 14 Eylül 2024 Konu Sahibi baharm #5 baharm .!.: Merhaba test yaptım fakat bu şekilde çıktı sizce ne olabilir adetime daha çok var Eki Görüntüle 3478892 Genişletmek için tıkla... Kaç gün var
baharm .!.: Merhaba test yaptım fakat bu şekilde çıktı sizce ne olabilir adetime daha çok var Eki Görüntüle 3478892 Genişletmek için tıkla... Kaç gün var
B baharm Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2024 6 0 34 14 Eylül 2024 Konu Sahibi baharm #6 sevgsssss .!.: Kaç gün var Genişletmek için tıkla... Bu ay adet oldum ama 2 gün sürdü sadece hemen kesildi bidaha ki ay olmam lazım
sevgsssss .!.: Kaç gün var Genişletmek için tıkla... Bu ay adet oldum ama 2 gün sürdü sadece hemen kesildi bidaha ki ay olmam lazım
Elmali cay Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Kasım 2023 282 124 31 14 Eylül 2024 Konu Sahibi baharm #7 baharm .!.: Mide bulantım olduğu için yaptım ilk 5 dk içerisinde çıktı bu çizgi çok mu yenidir acaba Genişletmek için tıkla... Pozitif çıkmış açıkçası aklınızı bulandirmayin kan verin derim. Burada kimse size kaç günlük yada haftalık gebesiniz diyemez malum
baharm .!.: Mide bulantım olduğu için yaptım ilk 5 dk içerisinde çıktı bu çizgi çok mu yenidir acaba Genişletmek için tıkla... Pozitif çıkmış açıkçası aklınızı bulandirmayin kan verin derim. Burada kimse size kaç günlük yada haftalık gebesiniz diyemez malum