• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ? Polikistik over ve idrar testleri

Bsm96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
3
0
1
28
Korunmasız ve çok kısa süreli bir ilişki yaşadım. Erkek arkadaşım rahatsız olduğumu düşündüğü için devam etmek istemedi. Görünürde bir sıkıntı yoktu ama 2 aydır adet olmuyorum. İlişkiden sonraki 1. ve 2. aylarda idrar testi yaptık, negatif çıktı. Ama daha adet olmadım ve bazen mide bulantım oluyor. 3 4 sene öncesinde polikistik over olduğumu söyledi doktor ama zamanla geçer dedi. Adetim 2 ay olup 1 ay olmama şeklinde bi düzende ilerliyordu . Bu son 2 ayda adetim hep streslş zamanlara denk geldi.. Şimdi 2 buçuk aydır olmuyorum sizce hamile miyim kızlar kafayı yiycem yardımcı olun :/

Son düzenleme:
Hamilelik olsa buyuk ihtimal zatn testlerde cikardi sitres yaptgn icin adet olamayadabilirsin icine sinmezse git bi ozel kilinikte kan testi yaptr cnm kesin sonuc

Yeni uye ve erkek arkadasla korunmasiz ilişki!...
Korunsaydin madem boyle korku yaşıyorsun
Sorunun cevabina gelince mümkün degil olsa mucize olur yani

Olmaz olmaz diye bişey yok özellikle Pko hastasiysan Ekim ayında varlığından bir haber olduğum bebeğimi düşürdüm 3 aydır adet görmüyordum idrar testleri negatif gösteriyordu düşük yaptığım da HCG 13 binlerdeydi 6 haftalık filandi sanırım oyuzden kesin net bilgiyi kan testiyle alirsiniz

Olmaz olmaz diye bişey yok özellikle Pko hastasiysan Ekim ayında varlığından bir haber olduğum bebeğimi düşürdüm 3 aydır adet görmüyordum idrar testleri negatif gösteriyordu düşük yaptığım da HCG 13 binlerdeydi 6 haftalık filandi sanırım oyuzden kesin net bilgiyi kan testiyle alirsiniz

Idrar testi negatif mi gosteriyordu? Ilk defa duyuyorum 13 binde ama negatif.testi yapip hemen atiyor muydunuz peki merak ettim boyle bir ihtimal ben de yasar miyim diye.ayrica gecmis olsun

Ciddi misiniz çok geçmiş olsun :/ Siz idrar testlerinizi ne zaman yaptınız peki

Ciddi misiniz çok geçmiş olsun :/ Siz idrar testlerinizi ne zaman yaptınız peki
Son adet tarihinin üzerinden 45 gün geçince yaptım negatif ti çok yeni olduğu için çıkmıyordu sanırım yumurtlama çok geç olduğu için böyle bir durum oldu eğer adet olamdiginiz dönemde ilişki devam ettiyse mutlaka kantesti yaptırın yada doktorA gorurunun

Idrar testi negatif mi gosteriyordu? Ilk defa duyuyorum 13 binde ama negatif.testi yapip hemen atiyor muydunuz peki merak ettim boyle bir ihtimal ben de yasar miyim diye.ayrica gecmis olsun
Hayır atmiyordum ama sanırım testleri yaparken çok yeni hamileydim oyuzden çıkmıyordu

Son adet tarihinin üzerinden 45 gün geçince yaptım negatif ti çok yeni olduğu için çıkmıyordu sanırım yumurtlama çok geç olduğu için böyle bir durum oldu eğer adet olamdiginiz dönemde ilişki devam ettiyse mutlaka kantesti yaptırın yada doktorA gorurunun
Ben testi son adet tarihimin üzerinden 47 gün sonra ve 69 gün sonra yaptım. İkisi de net koyu tek çizgiydi. İlişki de son adet tarihinden 8 gün sonraydı ve 1-2 dakika kadardı sadece :( Ondan sonra tekrar ilişki durumu da olmadı

arkadaşlar bende polikistik over teşhisi konulmuştu.yıllardır hiç DÜZENLİ adetim olmadı hep çocuğun olmaz diye korkuttular ama evlendim 1 sene sonra hiç bi tedavisiz hamile kaldım.sadece doğum kontrol hapı kullandım.şuan kızım 4 yaşında çok şükür... ayrıca düzensiz adetten kastım 4....yada 5 ayda bir adet görmek ve o da çok az bi şekilde olur biterdi. hala da öyle...HİÇ MORALİNİZİ BOZMAYIN BÖYLE OLAN KİŞİLER HAMİLE KALAMAZ DİYE BİŞEY YOK..rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Back
X