• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim pembe leke?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

asdasdqweqwe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
62
14
3
26
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Eşimle birliktelikten hemen sonra pembe leke geliyor bir defa geliyor daha sonra akıntıya dönüyor bu durum 3 defadır tekrarlanıyor bugün aşırı midem bulanıyor bunun sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?

Maalesef net birşey söylemek zor adet tarihinizi beklemelisiniz ümitlendirmek istemem ama bir kaç yerde okumuştum gebelik oluşurken ilişki sırasında lekelenmesi olanları. Umarım gönlünüze göre olur :)

Iliskiden sonra oluyorsa, tahriş oluyorsunuz bence ya da rahim ağzı yaraniz var.

Test yapın adetiniz geçerse yine de. Adet olursanız da bittikten sonra bi jinekologa gidin.

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Eşimle birliktelikten hemen sonra pembe leke geliyor bir defa geliyor daha sonra akıntıya dönüyor bu durum 3 defadır tekrarlanıyor bugün aşırı midem bulanıyor bunun sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?
Rahim ağzı yarası olabilir. En yakın zamanda bi muayene ol.

Ocaktan beri kadın doğum doktoruna gidiyorum ocak ayında da adetim 9 gün gecikmişti en son tahliller şubatın 23 ünde yapıldı herhangi bir problem yoktu

Ocaktan beri kadın doğum doktoruna gidiyorum ocak ayında da adetim 9 gün gecikmişti en son tahliller şubatın 23 ünde yapıldı herhangi bir problem yoktu
Yara tahlilde çıkmaz ama. Senin belirtileri söylemen lazım. Mesela enfeksiyon olsa kokulu akıntım var demesen doktor enfeksiyon olduğunu anlamaz. Öyle düşün. Senin durumu anlatman ve doktorun da muayene etmesi lazım.
İlişki sırasında ağrı oluyor mu ?

Yara tahlilde çıkmaz ama. Senin belirtileri söylemen lazım. Mesela enfeksiyon olsa kokulu akıntım var demesen doktor enfeksiyon olduğunu anlamaz. Öyle düşün. Senin durumu anlatman ve doktorun da muayene etmesi lazım.
İlişki sırasında ağrı oluyor mu ?
Hayır ağrı falan yok ilişki bittikten sonra silince pembe leke oluyor ikinciyi sildiğim hiçbir şey yok tuvalette akıntı vs yok yani sanki hiç pembe akıntı olmamış gibi

Hayır ağrı falan yok ilişki bittikten sonra silince pembe leke oluyor ikinciyi sildiğim hiçbir şey yok tuvalette akıntı vs yok yani sanki hiç pembe akıntı olmamış gibi
Bence kesinlikle doktora gidip anlatmasın bu durumu. İhmal etme.

Gebelik olabilir mi ?
Gebelik olsa ilişkiden sonra olmaz sadece. Günlük hayatta da olur. Ama belki kanama oluyor ilişki sırasında yollar açıldığı için akıveriyor kanama. Olabilir tabi. Sen ilk lekelenme olduktan 5-6 gün sonra bi gebelik testi yap. Bu arada adete kaç gün var.

ağrı olması şart değil
yara ağrı olmadan da kanayabilir
küçük ve yeniyse antibiyotikle iyileşme olasılığı var.
ihmal etme
tabi umarım yara değildir ama aynı sorunu yaşıyordum benimki yara çıktı

Bence bi vajinal kültür yaptırın

Gebelik olsa ilişkiden sonra olmaz sadece. Günlük hayatta da olur. Ama belki kanama oluyor ilişki sırasında yollar açıldığı için akıveriyor kanama. Olabilir tabi. Sen ilk lekelenme olduktan 5-6 gün sonra bi gebelik testi yap. Bu arada adete kaç gün var.
İlk kanama olduğumda daha adetime 15 gün falan vardı şimdi 6 gün var

Back