• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİM? LÜTFEN YARDIM

kuzujuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
13
2
1
Reglimden 12 gün öncesinde eşimle beraber oldum sizce hamile olup olmadığım bu reglimde belli olur mu? Yani olmazsam eğer hamileyim diyebilir miyim yoksa bir sonraki ay reglide mi belli olur? İlişkiden kaç gün sonra test yaptırmalıyım? Lütfen yardım :(

bu ay regl olmazsan hamile olup olmadığını test yaparak öğrenebilirsin inş olrsun..

Iliskiden 14 gün sonra normal gebelik testiyle 100 de 99 sonuc elde edersiniz..
14 gün icerisinde htc idrarda kendini belli eder..

adet gunun geçmesini bekle
behek istiyorsan inş vardır ama sankı adet olsan daha iyi gibi geldi bana

4 gün sonra regl olmazsan öğrenirsin ne bu panik. İlişkiye giriyorsan hamilelik riski vardır. Bunu herks biliyor artık. Doğaüstü bi olay değil hamilelik biraz rahat olun.

hemen heyecanlanmayın
böyle takarsanız daha zor olur
istiyorsanız inşallah hamilesinizdir :)

Ben de her ay 28. günümde olurdum şu an 31. ci günüm. Acaba ben de hamile miyim ? :işsiz:

Reglim bir hafta gecikince test yap orda çıkar dimi..:işsiz:
Şöyle "hamilemiyim" konusu açanlar bir tek bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum.
yalnız değilsin :eğlence: bana da tuhaf geliyor hatta konuyu okurken evet öylesin demek geliyor içimden. hani bi test olsa yada belirti falan ok diyeceğim de ne alaka diyesim geliyor
6 yıllık evliliğim kk ya üye olalı 5 yıl olmuş ilk zamanlar yumurtlama kanaması yerleşme kanaması zannedip konu acmisligim var :duduk: yani en azından bişey suphelendirmis ama muneccimmiyiz biz nerden bilelim o ilişkinin gol olduğunu dimi ama :KK12::KK12:

Back