- 28 Ağustos 2020
- 5
- 6
- 1
- 34
- Konu Sahibi rumuzesmerbomba
-
Gebelik testi yaptın mı?Merhaba, lütfen yardimci olun uykularım kaçtı, son adet tarihim 30 Temmuz, 18 ağustosta yumurtladım, 25 ağustosta Progesteron testi yaptırdım 20,39 çıktı. Doktor herşey yolunda dedi. Acaba hamile miyim? Sadece bel ağrım var biraz, ara ara gelip gidiyo, 8 aydır deniyoruz çok istiyorum lütfen yardım edin, ne zaman kan testi yaptırmalıyım?
Hayır henüz yapmadım adet tarihim gelmedi diye, kan testi yaptırsam belli olur mu kanda şuandaGebelik testi yaptın mı?
Evet hamilesin hayırlı olsun iki yada 3 gün sonra tekrar yapın artışını takipmedinMerhaba, lütfen yardimci olun uykularım kaçtı, son adet tarihim 30 Temmuz, 18 ağustosta yumurtladım, 25 ağustosta Progesteron testi yaptırdım 20,39 çıktı. Doktor herşey yolunda dedi. Acaba hamile miyim? Sadece bel ağrım var biraz, ara ara gelip gidiyo, 8 aydır deniyoruz çok istiyorum lütfen yardım edin, ne zaman kan testi yaptırmalıyım?
Çok pardon progestan demişsiniz çok özür dilerimEvet hamilesin hayırlı olsun iki yada 3 gün sonra tekrar yapın artışını takipmedin
Canım ben gebeliğimi adetime 5 gün varken öğrendim hemde kasık ağrısı nedeni ile normal adet ağrısı gibi değil hamile olduğunda mutlaka anlarsın adetle hiç alakası yok denildiği gibiHayır henüz yapmadım adet tarihim gelmedi diye, kan testi yaptırsam belli olur mu kanda şuanda
Olsun canım önemli değilÇok pardon progestan demişsiniz çok özür dilerim
İnşallah hayırlı haberi alırsınOlsun canım önemli değil
Yarın kan testi mi yaptırsam acaba? Uyku uyuyamıyorum biraz fazla takıyorum stres yapiyorum, direk öğrensemde kurtulsam, negatif ciksa da yapacak bisey yok zaten hasta olunca üzülücem, negatif ciksa da üzülücem. En azindan daha fazla beklemeden üzülmuş olurum negatif cikarsaAdetine az bir zaman kala test yap silik bile çıksa kan ver mutlaka
Benimde progesteron 25 çıkmıştı maalesef adet oldum . Adetin gecikirse test yap yada ovulasyon testinden de takip edebilirsin .Amin canım inşallah
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bir buçuk sene yaşadım bence bunları sen takmıyorsun doktorun seni rahatlatıyor bilgi vermiyor doktorunu değiştir ve inan bana hayatında bir kere özel doktora git ben özel doktorun verdiği ilaçlarla hamile kaldım hemde kullanır kullanmaz hemen sonraki ay inan bana sana çok iyi gelecek şimdilik adetine 5 gün gibi birşey varsa git kan ver sonra adetin gelmeden bir özel doktora gitYarın kan testi mi yaptırsam acaba? Uyku uyuyamıyorum biraz fazla takıyorum stres yapiyorum, direk öğrensemde kurtulsam, negatif ciksa da yapacak bisey yok zaten hasta olunca üzülücem, negatif ciksa da üzülücem. En azindan daha fazla beklemeden üzülmuş olurum negatif cikarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?