• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? Lütfen yardım

rumuzesmerbomba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2020
5
6
1
34
Merhaba, lütfen yardimci olun uykularım kaçtı, son adet tarihim 30 Temmuz, 18 ağustosta yumurtladım, 25 ağustosta Progesteron testi yaptırdım 20,39 çıktı. Doktor herşey yolunda dedi. Acaba hamile miyim? Sadece bel ağrım var biraz, ara ara gelip gidiyo, 8 aydır deniyoruz çok istiyorum lütfen yardım edin, ne zaman kan testi yaptırmalıyım?

Merhaba, lütfen yardimci olun uykularım kaçtı, son adet tarihim 30 Temmuz, 18 ağustosta yumurtladım, 25 ağustosta Progesteron testi yaptırdım 20,39 çıktı. Doktor herşey yolunda dedi. Acaba hamile miyim? Sadece bel ağrım var biraz, ara ara gelip gidiyo, 8 aydır deniyoruz çok istiyorum lütfen yardım edin, ne zaman kan testi yaptırmalıyım?
Gebelik testi yaptın mı?

Evet hamilesin hayırlı olsun iki yada 3 gün sonra tekrar yapın artışını takipmedin

Hayır henüz yapmadım adet tarihim gelmedi diye, kan testi yaptırsam belli olur mu kanda şuanda
Canım ben gebeliğimi adetime 5 gün varken öğrendim hemde kasık ağrısı nedeni ile normal adet ağrısı gibi değil hamile olduğunda mutlaka anlarsın adetle hiç alakası yok denildiği gibi

Adetine az bir zaman kala test yap silik bile çıksa kan ver mutlaka

Adetine az bir zaman kala test yap silik bile çıksa kan ver mutlaka
Yarın kan testi mi yaptırsam acaba? Uyku uyuyamıyorum biraz fazla takıyorum stres yapiyorum, direk öğrensemde kurtulsam, negatif ciksa da yapacak bisey yok zaten hasta olunca üzülücem, negatif ciksa da üzülücem. En azindan daha fazla beklemeden üzülmuş olurum negatif cikarsa

Yarın kan testi mi yaptırsam acaba? Uyku uyuyamıyorum biraz fazla takıyorum stres yapiyorum, direk öğrensemde kurtulsam, negatif ciksa da yapacak bisey yok zaten hasta olunca üzülücem, negatif ciksa da üzülücem. En azindan daha fazla beklemeden üzülmuş olurum negatif cikarsa
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bir buçuk sene yaşadım bence bunları sen takmıyorsun doktorun seni rahatlatıyor bilgi vermiyor doktorunu değiştir ve inan bana hayatında bir kere özel doktora git ben özel doktorun verdiği ilaçlarla hamile kaldım hemde kullanır kullanmaz hemen sonraki ay inan bana sana çok iyi gelecek şimdilik adetine 5 gün gibi birşey varsa git kan ver sonra adetin gelmeden bir özel doktora git🤗🤗🤗inşallah gerek kalmaz ve hamile olduğunu öğrenirsin 🤗🤗🤗

Seninle aynı tarihlere denk geliyor serüvenimiz ben test yaptım 2 tane ikisi de sonradan çizgi çıkardı, hem kendimi hamile gibi hissediyorum hemse imkansız olamam diyorum elimde tek test kaldı bunu da yapıp adet olmayı beklicem, sabah ilk idrarla yapıcam, çıkmayacak biliyorum ama inşallah sen hamile çıkarsın

Merhaba hanımlar. Son durumunuz nedir yazmamışsnz bende sizinle aynı durumdayım benimde son adet tarihim 27 temmuz hala olmadimm bir çok belirtim var diye umu
tlanıp test yaptım ama negatif cıktı biraz daha bekliycem ona göre kan tahlili yaptircam

Back