• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim lütfen yardım?

Aleyy000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
32
3
1
29
Merhaba arkadaşlar evli değilim ama lütfen yargılamayın. Sevgilimle 1 şubatta ilişkiye girdik ve kondomla korunduk. Çok kısa sürdü ve icime bosalmadi ama iliskiden sonra hamilelik belirtileri yaşıyorum çok tedirginim. Göğüslerimde hassasiyet var. Çok acıkıyorum. Dünden beri gecmeyen sol kasık ağrım var bir sey batıyo gibi. Gecen adet baslangicim 24 ocak. Lütfen deneyimli olanlardan yorum bekliyorum

24 ocak adet tarihinse 1 şubatta yumurtlamamışsındır
Zaten korunmuşsunuz sıkıntı olmaz

Psikolojiktir test yapıp rahatla biraz.
14 günde varsa çıkar zaten.

Yargılamak kimsenin haddine değil tercih sizin ama neden kendinize bunu yapıyorsunuz. Sonucundan korkudan ölecek kıvama getiriyorsunuz da psikolojik travma yaşıyorsunuz?
Hangi erkek buna değer ki?
9gun kala bu kadar erken belirti olmaz canim hele ki acıkma hissi sanmıyorum.
Tamamen psikolojik sizinki korkmayın.

Merhaba arkadaşlar evli değilim ama lütfen yargılamayın. Sevgilimle 1 şubatta ilişkiye girdik ve kondomla korunduk. Çok kısa sürdü ve icime bosalmadi ama iliskiden sonra hamilelik belirtileri yaşıyorum çok tedirginim. Göğüslerimde hassasiyet var. Çok acıkıyorum. Dünden beri gecmeyen sol kasık ağrım var bir sey batıyo gibi. Gecen adet baslangicim 24 ocak. Lütfen deneyimli olanlardan yorum bekliyorum
Korunmuşsunuz zaten hamile kalman imkansız yasadıklarin adet oncesi dönem belirtileri

Yargılamak kimsenin haddine değil tercih sizin ama neden kendinize bunu yapıyorsunuz. Sonucundan korkudan ölecek kıvama getiriyorsunuz da psikolojik travma yaşıyorsunuz?
Hangi erkek buna değer ki?
9gun kala bu kadar erken belirti olmaz canim hele ki acıkma hissi sanmıyorum.
Tamamen psikolojik sizinki korkmayın.
Zaten sevse evlenmeden elini bile sürmezya neyse. Kızcağızı da kınamıyorum sadece üzülüyorum... Şimdi hamile kalsa sanki evlenecek, hadi evlense bile nerden bileyim benden olduğunu benle yaptın bu işi başkalarıyla yapmadığını nerden bileyim zaten kız değildin vs vs.... Olan kızlarımıza yanı bize oluyor.. İnşallah gebe değildir inşallah. Aklını başına alması dileğiyle

Zaten sevse evlenmeden elini bile sürmezya neyse. Kızcağızı da kınamıyorum sadece üzülüyorum... Şimdi hamile kalsa sanki evlenecek, hadi evlense bile nerden bileyim benden olduğunu benle yaptın bu işi başkalarıyla yapmadığını nerden bileyim zaten kız değildin vs vs.... Olan kızlarımıza yanı bize oluyor.. İnşallah gebe değildir inşallah. Aklını başına alması dileğiyle
Aminn aminn insallah.

İlişkiden 14 gün geçmiş . Test yaparsan çıkar .

Yorumunuz için teşekkürler ama oyle biri değil oyle olsa zaten yapmazdım. Benden çok düşünür beni ama dışarıdan sadece bu anlatmamla ben de boyle bi yorumda bulunurdum. Sağolun

Yorumunuz için teşekkürler ama oyle biri değil oyle olsa zaten yapmazdım. Benden çok düşünür beni ama dışarıdan sadece bu anlatmamla ben de boyle bi yorumda bulunurdum. Sağolun
Seni incitmek için yazmadım cnm, ama öyle hissettiysen kusura bakma. Zaman gelir ne demek istediğimi anlarsın hele biraz büyü hayat seni biraz olgunlaştırsın, şimdi gençsin belli kanın deli akıyor ve gözlerin perdeli. Sadece sevdiğini düşünüyorsun erkek arkadaşının normal. Ama hiç öyle değil, hiç. Beni çok düşünür dediğin insan düşünse 5 dklık zevki için sana elini sürmez kii evleneceğinin senle garantisi yok. Bunu sen istesen bile! Yarın sıkılınca elinin tersiyle iter seni, ve üzülen kırılan incinen depresyona girecek olan sensin. Ben hemcinslerimin böyle bir tramva yaşamasını istemiyorum, yoksa bir sen değilsin bu biliyorum. Beni yanlış anlama

Seni incitmek için yazmadım cnm, ama öyle hissettiysen kusura bakma. Zaman gelir ne demek istediğimi anlarsın hele biraz büyü hayat seni biraz olgunlaştırsın, şimdi gençsin belli kanın deli akıyor ve gözlerin perdeli. Sadece sevdiğini düşünüyorsun erkek arkadaşının normal. Ama hiç öyle değil, hiç. Beni çok düşünür dediğin insan 5 dklık zevki için sana elini sürmez kii evleneceğinin senle garantisi yok. Bunu sen istesen bile! Yarın sıkılınca elinin tersiyle iter seni, ve üzülen kırılan incinen depresyona girecek olan sensin. Ben hemcinslerimin böyle bir tramva yaşamasını istemiyorum, yoksa bir sen değilsin bu biliyorum. Beni yanlış anlama

Yazmak istedim ama yazamadım bende.
Ve yazdığınız herşeye baştan sona katılıyorum özellikle altını çizdiğim yerlere. Ve eklemek istiyorum, sevgilin istese ailesi istemeye bilir, Rabbim böyle birseyi kimseye yaşatmasın inşallah. Bir kız icinde ailesi icinde cok kötü birşey cunku.
Rabbim hakkinda hayırlısını versin inşallah.

Yazmak istedim ama yazamadım bende.
Ve yazdığınız herşeye baştan sona katılıyorum özellikle altını çizdiğim yerlere. Ve eklemek istiyorum, sevgilin istese ailesi istemeye bilir, Rabbim böyle birseyi kimseye yaşatmasın inşallah. Bir kız icinde ailesi icinde cok kötü birşey cunku.
Rabbim hakkinda hayırlısını versin inşallah.
Evet yanlış anlaşılma endişesiyle yazamıyoruz bazen ama tutamadım çünkü bu kaçıncı okuduğum. Umarım kızlarımız böyle uçkur düşkünü sevmesini bilmeyen erkek müsvettelerinden uzak durur inş. :dua:

Back