hamile miyim lütfen yardım edin :(

yeliz_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
6
0
36
İstanbul
arkadaşlar günlerdir forumdaki yazılarınızı okuyorum ama bu stresle artık yaşayamıyorum ..
evet birdaha asla tekrarlamayacağım bi hata yaptım , ve şimdi sonuçlarını çekiyorum ..
o yüzden ne olur birde siz üstüme gelip derdime dert eklemeyin ..
erkek arkadaşımla 10 kasımda sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadık, o gün benim adetimin son günüydü ,
normalde bu ayın 9 unda adet olmam gerekiyodu ama hala olmadım ..
ilişkiden 32 gün sonra öğlen tutmadığım bir idrarla 3 liralik testle kontrol ettim , negatif çıktı ..
ama hala adetim geldimedi ve çok korkuyorum ..

1- Adetin son günü hamile kalınabilir mi
2- ilişkiden 32 gün sonra o testin yanılma ihtimali var mıdır

Arkadaşlar bugün ilişkimizden sonraki 35inci gün , 2 idrar testi daha aldım , birisine 15 diğerine 5 tl verdim , onlar da negatif çıktı , akşam üzeri birkaç damla kahverebgi kan geldi , tam adet oldum diye seviniyodum ki , kanama kesildi .. Neden acaba, yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir mi ?

Son düzenleme:
4 aydır ugrasıyorum ayaklaımı duvara dıkmek yastık koymak saatlerce ılıskıden sonrada kalkmadan yatmak bu zmanda hamıs kalamadıysam sen bı surtunme ıle kalmassın korkma bence

sen daha evlenmeden sürtünmelere yok bilmem daha ne pozisyonlara

başladıysan ,hamile kaldım mı kalmadım mı diye daha çok kaygı edersin..

bence doğum kontrol hapına başla ya da sana sürtünen kişiye söyle baksın

çaresine olur mu...böylece o tatlı ve akıllı kafanı yormamış olursun...sürtünmelere

zaman ayırıp akıl erdiren , doğum kontrol yöntemlerini de kolaylıkla anlayabilir..

forumlarda da o değerli zamanını geçirmemiş olursun malum önemli işlerin

var!!!

hamile degilsin canimmm...bence..ama canini tehlikeye atma ve bir daha böyle bir sey yapma...en az üc kisiyi biliyorum..Bunlardan ikisi hamile kaldi ve cocugu aldirdilar...yapma hayatini yakarsin..ahiretini yakarsin..ne bileyim ruhunu yakarsin....bir insanin önce kendine saygisi olamali...

arkadaşlar her böyle yazanı azarlamayı marifet mi görüyorsunuz anlamıyorum size ne milletin hayatından, zaten korkmuş, pişman olmuş yazmış mesajında da... yardımcı olmayacaksanız sırf aşağılamak için girip bişeyler yazmaktan ne anlıyorsunuz bilmiyorum.

adet bitiminde hamile kalınabilir ve sürtünme yoluyla da kalınabilir, tabi biz neler yapmadık hamile kalmak için ben çok zor kaldım ama böyle istenmeyen durumlarda da olacağı tutuyor heralde, düşük ihtimaller ama örneklerini gördüm, eğer bir cinsel yaşamınız varsa mutlaka bir şekilde korunun, ama idrar testinde büyük ihtimalle çıkardı olsaydı. yine de testi tekrarlamakta fayda var istersen predictor test al oldukça güvenilir bir test. eğer 1 hafta daha gelmezse direk kadın doğuma git, kontrolden geç olur mu, strestendir büyük ihtimalle..

canim korkma bisey yoktur sadece hyeceandan korkudan oldu bu
test gostermediyse kesin yoktur ha bak guven bana iki cocuk annesi olarak diyorum bunu
dikkat et erkekler bunu yapar sonra yapmadim da diyebilir

cnm kan testi yaptır çunku kaçak yumurtlama olmuş olab,,ilir ama streste gecikmeye neden olabilir ama istenmeyen bebekse sökturucu ilaç veriyo doktorlar

cnm bide korkun buyukse hemen kan tesi yap cunku mudahale gerektirmedende gebelik sonlanabiliyo cahilliktir yapmışın hiç uzme önemli olan erken ögrenip erken mudahale

teşekkür ederim cevabınız için evet pişmanım ..
bugün 2 test daha aldım , 35 gün geçti ilişkinin üstünden ve onlar da negatif çıktı , birde akşamüstü birkaç damla kahverengi kan geldi ama devamı gelmedi , acaba bu ne olabilir ? bi bilginiz var mı ?

yok be canım hamile değilsindir üzme kendini stres yapma o zaman kalmış olsa kesin çıkardı 1 yıldır deniyoruz eşimle uğraşıoz gene kelmıyo bende bu ay adet olmadım tam hamileyim diyodum k kistim varmış onu öğrendim belki sendede vardır o yüzden de gelmemişm olabilir dert etme sen bişi yoktur

milletin hayatından size ne demişsiniz de foruma yazılmış bir konuya yorum yazdık zaten bizde:)

gidip evindeki sürtünmesine karışmadık farkındaysan..bak bu ince ayrıntıyı iyi algıla...birde konuya herkes aynı basma kalıp yorum yazmak zorunda mı

bu forumdaki bazı insanlar neden bunu hala idrak edemedi onu da ben idrak edemedim:)herkes istediğini yazar arkadaşım

yorumları yorumlamak da sana mı kaldı güldürdün beni:)sen oh iyi yapmışsın yaz, bende kendini erkeklere kullandırtma yazayım

yani sen kendi yorumuna bak ben kendi yorumuma ..anlaşılmayan bir nokta yoktur umarım:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…