arkadaşlar günlerdir forumdaki yazılarınızı okuyorum ama bu stresle artık yaşayamıyorum ..
evet birdaha asla tekrarlamayacağım bi hata yaptım , ve şimdi sonuçlarını çekiyorum ..
o yüzden ne olur birde siz üstüme gelip derdime dert eklemeyin ..
erkek arkadaşımla 10 kasımda sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadık, o gün benim adetimin son günüydü ,
normalde bu ayın 9 unda adet olmam gerekiyodu ama hala olmadım ..
ilişkiden 32 gün sonra öğlen tutmadığım bir idrarla 3 liralik testle kontrol ettim , negatif çıktı ..
ama hala adetim geldimedi ve çok korkuyorum ..
1- Adetin son günü hamile kalınabilir mi
2- ilişkiden 32 gün sonra o testin yanılma ihtimali var mıdır
Arkadaşlar bugün ilişkimizden sonraki 35inci gün , 2 idrar testi daha aldım , birisine 15 diğerine 5 tl verdim , onlar da negatif çıktı , akşam üzeri birkaç damla kahverebgi kan geldi , tam adet oldum diye seviniyodum ki , kanama kesildi .. Neden acaba, yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir mi ?
evet birdaha asla tekrarlamayacağım bi hata yaptım , ve şimdi sonuçlarını çekiyorum ..
o yüzden ne olur birde siz üstüme gelip derdime dert eklemeyin ..
erkek arkadaşımla 10 kasımda sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadık, o gün benim adetimin son günüydü ,
normalde bu ayın 9 unda adet olmam gerekiyodu ama hala olmadım ..
ilişkiden 32 gün sonra öğlen tutmadığım bir idrarla 3 liralik testle kontrol ettim , negatif çıktı ..
ama hala adetim geldimedi ve çok korkuyorum ..
1- Adetin son günü hamile kalınabilir mi
2- ilişkiden 32 gün sonra o testin yanılma ihtimali var mıdır
Arkadaşlar bugün ilişkimizden sonraki 35inci gün , 2 idrar testi daha aldım , birisine 15 diğerine 5 tl verdim , onlar da negatif çıktı , akşam üzeri birkaç damla kahverebgi kan geldi , tam adet oldum diye seviniyodum ki , kanama kesildi .. Neden acaba, yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir mi ?
Son düzenleme: